Γυναίκα από το μπαλκόνι της κατέβρεξε με κουβά συγκεντρωμένους σε κορονοπάρτι στη Βεάκη
Www.true.gr

Γυναίκα από το μπαλκόνι της κατέβρεξε με κουβά συγκεντρωμένους σε κορονοπάρτι στη Βεάκη

Για μία ακόμη μέρα πολύ μεγάλη ήταν η συγκέντρωση κόσμου το βράδυ του Σαββάτου στην Αιμιλίου Βεάκη με κάποιους από τους κατοίκους του δρόμου να αντιδρουν με τον δικό τους τρόπο.

Η φασαρία και η συγκέντρωση μεγάλου πλήθους πολιτών οδήγησε μια γυναίκα σύμφωνα με το NassosBlog στο σημείο να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού της και να καταβρέξει με νερό τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο πεζοδρόμιο δίπλα από γνωστό μαγαζί εστίασης.

Το περιστατικό δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση αλλά οπωσδήποτε αποτελεί ένα δείγμα της εξάντλησης υπομονής των κατοίκων της Αιμιλίου Βεάκη.


Πολλοί από αυτούς αναφέρουν ότι δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους φοβούμενοι την διάδοση του κορωνοϊού από τα εκατοντάδες άτομα που συγκεντρώνονται χωρίς μάσκες.

Οι κάτοικοι τονίζουν και το γεγονός πως με τη λήξη της διασκέδασης αυτών των ατόμων στα πεζοδρόμια της Βεάκη, το σημείο θυμίζει μια κανονική χωματερή αφού πίνοντας τα ποτά τους πετάνε τα πλαστικά ποτήρια στο δρόμο και στις εισόδους των σπιτιών.

Πολλοί από αυτούς καταγγέλλουν ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει με τη χρησιμοποίηση αυτοκινήτων για να παίζει δυνατά μουσική με την ηχορύπανση να ξεπερνά κατά πολύ τα όρια.

πηγη: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr