Γυναίκα ανακοινώνει στον άντρα της πως είναι έγκυος μετά από 17 χρόνια προσπάθειας και η συγκίνηση του δεν περιγράφεται με λόγια

Η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος για τα ζευγάρια που προσπαθούν σκληρά να αποκτήσουν το δικό τους παιδί. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη δεν είναι πάντα εύκολη για ορισμένες γυναίκες, όπως αυτή η γυναίκα από τη Βιρτζίνια.


Το 2015, όταν η Dana Griffin-Graves από Dinwiddie έμαθε ότι ήταν έγκυος 5 μηνών, εξέπληξε τον σύζυγό της, Arkell, τοποθετώντας ψωμάκια στο φούρνο με την φωτογραφία του υπερηχογραφήματος του μωρού δίπλα τους.

Είπε στον σύζυγό της: “Κάτι έχει στο φούρνο.”

Ο Arkell τότε ρώτησε: “Τι έχει μέσα στο φούρνο;”


Όταν άνοιξε το φούρνο και είδε αυτό που είχε μέσα, κοκκάλωσε, μετά γύρισε και της είπε – “Είσαι έγκυος!”

Αυτό το ζευγάρι προσπαθούσε να κάνει παιδί για 17 χρόνια.

Ο Arkell ήταν πλυμμρισμένος από χαρά. Η έκπληξη, η χαρά και τα δάκρυά του καταγράφηκαν στην κάμερα.

Η Graves ανέβασε αργότερα το βίντεο στο διαδίκτυο και σύντομα έγινε viral.

https://www.youtube.com/watch?v=O9nviJhPZTA
Ωστόσο, οι γιατροί δήλωσαν αργότερα ότι το αγέννητο μωρό θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή της Graves και ότι η 41χρονη έπρεπε να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω της υψηλής αρτηριακής της πίεσης.

“Ο γιατρός μου είπε:” Αν συνεχίσεις την εγκυμοσύνη, θα πεθάνεις,”δήλωσε η Graves στο PEOPLE.


Αλλά η Graves επέμεινε να κρατήσει το μωρό μέχρι να μπορέσει να επιβιώσει μόνο του. Αργότερα γεννήθηκε το μωρό, ονομάστηκε Kaleb, με καισαρική τομή, στις 24 εβδομάδες.


“Αρνήθηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη μέχρι να μπορέσουν να τον φροντίσουν στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Η πράξη της συζύγου μου ήταν το πιο ανιδιοτελές πράγμα που έχω δει ποτέ να κάνει κάποιος,” είπε ο Arkell.

Με βάρος μόνο 369 γραμμάρια, οι γιατροί δήλωσαν στην Graves την επόμενη μέρα ότι ο Kaleb δεν θα τα κατάφερνε, αλλά κατά έναν μαγικό τρόπο, το μωρό επέζησε. Από τότε, οι άνθρωποι στο νοσοκομείο τον φωνάζουν ‘μωρό- θαύμα.’


Στις 143 ημέρες του στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και διασωληνώθηκε λόγω ενός προβλήματος στα πνευμόνια του.

“Την πρώτη φορά που τον άκουσα να κλαίει, ήταν σαν μουσική. Ο καθένας βλέπει ότι είναι θαύμα – όλοι το αναγνωρίζουν,” είπε η Graves.


“Ο Θεός είναι καλός. Είναι θαύμα. Ο Kaleb είναι ένα θαύμα,” δήλωσε ο Arkell στο WRIC .

Στα πρώτα γενέθλιά του η οικογένεια διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή.

Η Graves έγραψε: “Ήμουν προβληματισμένη για το πώς να γιορτάσουμε τα πρώτα του γενέθλια, δεν ήθελα να κάνω πάρτι επειδή δεν περπατούσε ούτε μπορούσε να φάει.”


“Αλλά στη συνέχεια επικεντρώθηκα στα εμπόδια που έχει ξεπεράσει, τις πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις, τα φάρμακα που έχει πάρει και το πώς συνεχίζει να μας εκπλήσσει καθημερινά. Αποφασίσαμε κάθε χρόνο ότι τα γενέθλιά του θα τα γιορτάζουμε στο έπακρο!”

“Αυτό το παιδί μας δίνει καθημερινά τόση πολλή χαρά!”
https://www.youtube.com/watch?v=0mMg9WgS8Ww

πηγή: diaforetiko.gr