Γρηγόρης Αρναούτογλου: Βρήκε Ξανά τον Έρwτα; Η Μελαχρινή που Δεν Ξεκολλάει τα Μάτια του Από πάνω της!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια από τις πιο παραγωγικές φάσεις της ζωής του, αφού τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μπορεί στην αρχή της σεζόν να μην γνωρίζαμε ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή, όμως πλέον το πεδίο είναι καθαρό.

Ο Γρηγόρης στα τέλη του Νοέμβρη θα επιστρέψει στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Τhe 2night show» και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Μπορεί ο γιος του να είναι η απόλυτη προτεραιότητά του, όμως ιδιαίτερη αδυναμία έχει και στην δουλειά του. Ωστόσο, ο Γρηγόρης έχει ένα ακόμη λόγο να είναι χαρούμενος.

Ο παρουσιαστής του Ant1 είναι ερωτευμένος και πια δεν το κρύβει! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real» o Γρηγόρης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Νάνσυ Αντωνίου, ωστόσο προτιμά να κρατά σιγήν ιχθύος σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή. Δεδομένου ότι η Νάνσυ έχει επίσης ένα γιο, είναι πολύ προσεχτικοί στις κινήσεις τους και αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια.

Βέβαια, υπάρχουν και φορές που ο ένας δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του για τον άλλο και έτσι γίνονται λίγο πιο διαχυτικοί. Παράλληλα με την προσωπική τους σχέση, η μελαχρινή γυναίκα είναι συνεργάτιδα του παρουσιαστή στο ραδιόφωνο αλλά και αρχισυντάκτρια της εκπομπής «The 2night show»


πηγή: tlife.gr