Γρεβενά: Ο 59χρονος μητροκτόνος είχε διοριστεί ως γυμναστής σε σχολείο μετά τον φόνο της γιαγιάς του
Www.true.gr

Γρεβενά: Ο 59χρονος μητροκτόνος είχε διοριστεί ως γυμναστής σε σχολείο μετά τον φόνο της γιαγιάς του

Αποκαλύψεις για το παρελθόν του 59χρονου μητροκτόνου στα Γρεβενά έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Ο ίδιος πριν από 28 χρόνια σκότωσε τη γιαγιά του με τσεκούρι, εξέτιε 10ετη ποινή “μπαινοβγαίνοντας” σε ψυχιατρικό ίδρυμα και μετά δίδασκε σε σχολείο, ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός με την ειδικότητα του γυμναστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, με βάση την τότε νομοθεσία, το αντίγραφο ποινικού μητρώου, που αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για την έκδοση μεγάλου αριθμού διοικητικών πράξεων, δεν χρειάστηκε να προσκομισθεί καν στη δική του περίπτωση (διορισμός ως αναπληρωτής Γυμναστής σε σχολείο της Κορίνθου).


Ο δράστης, που πήρε χθες εικοσιτετράωρη προθεσμία για να απολογηθεί, φέρεται να βίασε τη 83χρονη μητέρα του πριν την σκοτώσει, με τον θάνατό της να επέρχεται από στραγγαλισμό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Μάλιστα, ο δράστης μετά το έγκλημα έπλυνε και έντυσε τη σορό της μητέρας του, ενώ εκτιμάται ότι την βίασε την ώρα που την έπνιγε.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με δόλο και για το αδίκημα του βιασμού, καθώς «εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης».

πηγη: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr