Ο 21χρονος Έλληνας που είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού και της παρέας των φίλων του, έγραψε ένα γράμμα και ζήτησε από τον δικηγόρο του να το παραδώσει στη μητέρα του Άλκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το makthes, ο 21χρονος Έλληνας που κατείχε το δρεπάνι, έγραψε το σημείωμα και σε αυτό διαβεβαιώνει ότι δεν είναι εκείνος που μαχαίρωσε τον 19χρονο και ζητάει συγγνώμη από όλη την οικογένεια.

Το γράμμα το έδωσε στον δικηγόρο του, τον Απόστολο Λύτρα, προκειμένου να το παραδώσει στην οικογένεια του Άλκη.

“Ο Αλκης δεν σκοτώθηκε με το δρεπάνι”

Ο δικηγόρος σε δηλώσεις του είπε ότι η δολοφονία του Άλκη δεν έγινε με το δρεπάνι. “Αυτό που ήδη ξέρω και ευελπιστώ να το πει στην απολογία του ο κατηγορούμενος που εκπροσωπώ, είναι ότι τα πράγματα έγιναν με εντελώς διαφορετικό τρόπο από όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής”, ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

“Θα ήθελα πρώτα να απολογηθεί και μετά να σας μεταφέρω όσα πει. Δεν έχει καμία εμπλοκή και με αυτό το δρεπάνι που ακούγεται ότι πράγματι το κατείχε, δεν έχει χτυπηθεί κανείς με αυτό το δρεπάνι, έχει χτυπηθεί με άλλο μέσο. Δεν έχει σκοτωθεί με αυτό το δρεπάνι, δεν έκανε καμία επίθεση, αυτό το δρεπάνι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Με αυτό το δρεπάνι δεν έγινε το χτύπημα το θανατηφόρο” τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Μάλιστα ο συνήγορος του 21χρονου μεταφέροντας δήλωση του εντολέα του, υπογράμμισε ότι “είναι μετανιωμένος για το συμβάν” και ότι “ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του παιδιού”. “Όταν έρθει η ώρα, να αποδοθούν οι ευθύνες”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος στην ανακρίτρια αναμένεται να κατονομάσει και το άτομο που κατάφερε την μοιραία μαχαίρια στον Άλκη.

πηγη: thetoc.gr