Γονείς Σκότωσαν στο Ξύλο, τον 7 Ετών Γιο τους, Επειδή δεν Θυμόταν Αυτό που Είχε Διαβάσει

Ο 7 ετών Ethan Hauschultz, βρέθηκε νεκρός στην πολιτεία του Wisconsin, ΗΠΑ.

Η έκθεση του ιατροδικαστή αποκάλυψε, ότι το άτυχο παιδί, πέθανε από υποθερμία και από τραύματα στο κεφάλι, την κοιλιά και το στήθος, καθώς επίσης είχε και ένα σπασμένο πλευρό.

Αφού ο Ethan πέθανε υπό ύποπτες συνθήκες, ξεκίνησε έρευνα για να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου. Τα στοιχεία από την έρευνα αποκάλυψαν ότι η οικογένειά του, οι γονείς Timothy και Tina Hauschultz και ο δεκαπεντάχρονος αδελφός Damian Hauschultz, ήταν υπεύθυνοι για τον πρόωρο και τραγικό θάνατό του.

Όχι μόνο δολοφονήθηκε βίαια, αλλά υπέστη σκληρά βασανιστήρια από τους ίδιους τους γονείς του, επειδή δεν μπορούσε να απομνημονεύσει στίχους από τη Βίβλο.

Ανάγκασαν τον επτάχρονο Ethan, να κουβαλάει ένα κούτσουρο βάρους 20 κιλών γύρω από την αυλή του σπιτιού, για δύο ώρες κάθε μέρα, στην διάρκεια μιας εβδομάδας, ως τιμωρία για να μην ξεχνάει τους στίχους της Βίβλου.

Όποτε το αδύναμο αγόρι κουραζόταν και δεν μπορούσε να συνεχίσει τη σκληρή τιμωρία, τον τιμωρούσαν περαιτέρω με βίαιους ξυλοδαρμούς και τον έθαβαν μέσα στο χιόνι, ενώ είχε υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Δεν τον άφηναν να φοράει ούτε παλτό, ούτε μπότες.

Καθ’όλη τη διάρκεια που εκτελούσε τις «τιμωρίες του» ο Ethan, τον παρακολουθούσαν τόσο οι γονείς του, όσο και ο αδελφός του.

Ο 15χρονος κλωτσούσε το ευάλωτο παιδί. Αυτό είχε συμβεί τουλάχιστον εκατό φορές. Εκτός από αυτό, ο μεγαλύτερος αδελφός πετούσε τον κορμό πάνω στο στήθος του παιδιού και καθόταν πάνω στο κεφάλι και στο σώμα του, όποτε τον έθαβαν μέσα στο χιόνι.

Το 15χρονο αγόρι, κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού. Ο πατέρας Timothy, 48 ετών, κατηγορήθηκε για δολοφονία, καθώς επίσης κατηγορήθηκε για την συμβολή του στην παραβατικότητα ενός ανήλικου παιδιού.

Η μητέρα Τίνα, 35 ετών, κατηγορήθηκε ότι απέτυχε να αποτρέψει σωματική βλάβη και σκόπιμα συνέβαλε στην κακοποίηση ενός παιδιού.

 

ΠΗΓΗ: life.shared.com