Γοητευτική και σικ. Πως είναι σήμερα η 88χρονη Μπάρμπαρα Ίντεν γνωστή και ως «Τζίνι»
Www.true.gr

Γοητευτική και σικ. Πως είναι σήμερα η 88χρονη Μπάρμπαρα Ίντεν γνωστή και ως «Τζίνι»

Σα σήμερα πριν 48 ολόκληρα χρόνια προβλήθηκε στην Αμερική το τελευταίο επεισόδιο της κλασικής πλέον κωμικής σειράς «Η Τζίνι και το τζίνι» αφού οι υπεύθυνοι του δικτύου προβολής της, NBC έκριναν ότι πλέον είχε κάνει τον κύκλο της και το ενδιαφέρον του κοινού είχε χαθεί.

Πως είναι σήμερα η 88χρονη «Τζίνι» Μπάρμπαρα Ίντεν; [photos]

Σα σήμερα πριν 45 ολόκληρα χρόνια προβλήθηκε στην Αμερική το τελευταίο επεισόδιο της κλασικής πλέον κωμικής σειράς «Η Τζίνι και το τζίνι» αφού οι υπεύθυνοι του δικτύου προβολής της, NBC έκριναν ότι πλέον είχε κάνει τον κύκλο της και το ενδιαφέρον του κοινού είχε χαθεί.

Είχαν προηγηθεί 5 σεζόν και 139 συνολικά επεισόδια, ενώ κατά τη διάρκεια της πέμπτης και τελευταίας σεζόν η όμορφη Τζίνι (Μπάρμπαρα Ίντεν) πέτυχε να παντρευτεί τον αφέντη της, Τόνυ Νέλσον (Λάρυ Χάγκμαν), μία κίνηση που δίχασε τους φαν.

Σε κάποιους άρεσε αυτή η εξέλιξη, ενώ σε άλλους φαν καθόλου, αφού θεωρούσαν ότι η βάση της σειράς ήταν το φλερτ μεταξύ των δύο κι όχι το να τους βλέπουμε σαν παντρεμένο ζευγάρι, αφού αυτό ήταν το σενάριο της «Μάγισσας».

Τη δεύτερη άποψη συμμεριζόταν κι η πρωταγωνίστρια Μπάρμπαρα Ίντεν που στενοχωρήθηκε ακόμα περισσότερο με το ξαφνικό κόψιμο της σειράς.


Ωστόσο, η ιστορία τη δικαίωσε αφού «Η Τζίνι και το τζίνι» συνέχισε να προβάλλεται σχεδόν ασταμάτητα μέχρι και σήμερα σε επανάληψη σε πάρα πολλές χώρες ανά τον κόσμο, ενώ λίγα μόλις χρόνια μετά το κόψιμο, οι υπεύθυνοι του NBC δήλωναν μετανιωμένοι για την απόφασή τους.

Πάντως, το 1985 και το 1991 η Ίντεν ντύθηκε και πάλι «Τζίνι» με επιτυχία στις δύο τηλεταινίες, «Ονειρεύομαι την Τζίνι 15 χρόνια μετά» (I dream of Jeannie 15 years later) και «Η Τζίνι ζητάει επειγόντως γαμπρό» (I still dream of Jeannie).

Φορώντας το κοστούμι της ηρωίδα ςπου την έκανε διάσημη σε λόλη την υφήλιο ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα, ενώ το ξαναφόρεσε το 1998 σε τηλεοπτική διαφήμιση αυτοκινήτου και πριν δύο χρόνια -σε ηλικία 82 ετών- στην τελετή έναρξης του 21ου Life Ball στη Βιέννη, αφήνοντας όλους μας με το στόμα ανοικτό.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορούμε να δούμε πως είναι σήμερα η σχεδόν 88χρονη Μπάρμπαρα Ίντεν.


Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr