Το GNTM επιστρέφει και κάνει την μεγάλη ανατροπή – Κορίτσια ετοιμαστείτε… έρχονται τα αγόρια μοντέλα

Κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης το τρέιλερ του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μόδας στο οποίο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και κορίτσια και αγόρια

Το «Greece’s Next Top Model» επιστρέφει στο Star και κρύβει εκπλήξεις. Στο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο το σύνθημα αλλάζει και πλέον μπορεί τα κορίτσια να κυριαρχούν αλλά τα αγόρια έρχονται να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους.
Η πλατφόρμα των συμμετοχών για το μεγάλο ριάλιτι άνοιξε επισήμως πριν από μία ώρα και όσες και όσοι wannabe on top, wannabe models μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα και να αναμένουν στο ακουστικό τους.Οι οντισιόν πλέον θα γίνουν με μέτρα προστασίας και όχι με τις ατελείωτες ουρές και τον συνωστισμό των προηγούμενων κύκλων και θα ανακοινωθούν όλα εντός των ημερών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός παραμένουν ενώ αναζητείται το τέταρτο μέλος της επιτροπής καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν συνεχίζει.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι έτσι ώστε να προλάβουν ενδεχόμενη αναστάτωση από τις παρενέργειες της πανδημίας και η προβολή θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020.

Πηγή: protothema.gr