Γνωστή Ελληνίδα Ηθοποιός Ξεσπά εναντίον του Χατζηφωτίου: «Εσείς μεγάλος άνθρωπος μετά από τόσο savoir vivre και…»

Θέμα συζήτησης έχει γίνει από χθες η αποκάλυψη του Ζάχου Χατζηφωτίου, ο οποίος δήλωσε πως στο παρελθόν είχε σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Τι λέει ο δημοσιογράφος, ο οποίος μιλώνστας στη Φωλιά των Κου Κου την Τρίτη, διέψευσε πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Τα όσα είπε ο Ζάχος Χατζηφωτίου φαίνεται πως ενόχλησαν έντονα την Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία θεώρησε πως ήταν άκομψο το να μιλά ένας κύριος για τις σχέσεις του παρελθόντος.

«Εσείς μεγάλος άνθρωπος μετά από τόσο savoir vivre και “έξω οι βλάχοι από την Αθήνα”, δεν ακούσατε ποτέ ότι ένας κύριος δεν μιλάει ΠΟΤΕ για τις σχέσεις του;» έγραψε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Μουμούρη.


πηγή: fthis.gr