Ο 24χρονος που σέρφαρε στο Instagram όταν είδε την πανέμορφη μελαχρινή 22χρονη γυναίκα, με το όνομα Βαλερί Ροζάριο, αποφάσισε να της μιλήσει ως σωστός γύπας.

Οι δυο τους μιλούσαν για αρκετές ημέρες και κάποια στιγμή όταν η κουβέντα τους άρχισε να γίνεται θερμότερη αποφάσισαν να συναντηθούν. Η γυναίκα του είπε να βρεθούν στο διαμέρισμα της, σε μια πολυκατοικία του Μπρονξ.

Και ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι και ο 24χρονος νόμιζε ότι όλα θα ήταν υπέροχα, ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκαν τρεις τύποι.

Πριν προλάβει να αντιδράσει οι τρεις άνδρες έπεσαν επάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν δυνατά σε κάθε σημείο του σώματος του, ενώ η 22χρονη ήταν συνεχώς παρούσα.

Όταν από το ξύλο ήταν ημίλιπόθυμος, οι άνδρες τον ακινητοποίησαν. Τον ξέντυσαν και τον έσυραν στο μπάνιο. Εκεί άνοιξαν το νερό να τρέχει καυτό και τον τσουρούφλισαν. Ο νέος έκλαιγε από τον φόβο και ούρλιαζε από τους πόνους.

Τότε του είπαν να τηλεφωνήσει στον αδερφό του. Οι 3 άνδρες ζήτησαν 100.000 δολάρια αλλιώς θα συνέχισαν να τον βασανίζουν και στο τέλος θα τον σκότωναν όπως είπαν στον αδερφό του και θα τον πετούσαν στη θάλασσα.

Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν. Με ένα μαχαίρι του τρυπούσαν τα πόδια, την πλάτη και το σώμα. Όταν έπεσε εντελώς αναίσθητος, τον έδεσαν με μονωτική ταινία, τον φίμωσαν και τον έβαλαν σε ένα βαν.

Ο αδερφός στο μεταξύ είχε ενημερώσει την αστυνομία η οποία κατάφερε να εντοπίσει το βαν που της είχε φανεί ύποπτο και το σταμάτησε για έλεγχο. Μέσα στο βαν υπήρχε μόνο ο οδηγός (έλειπαν οι άλλοι 2 άνδρες μαζί με την κοπέλα) και στο πίσω μέρος εντοπίστηκε φιμωμένος και δεμένος ΄βασανισμένος άνδρας.

Ο οδηγός του βαν ομολόγησε ποιοι ήταν οι συνεργοί του ενώ κατονόμασε τη 22χρονη γυναίκα, ως συνεργό. Όλοι συνελήφθησαν και ανακρίνονται αλλά η γυναίκα συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που σχηματίστηκαν εναντίον της.

Προσοχή ρε.