Γλυκά Νερά: Τι ζήτησε ο 33χρονος πιλότος από τους δημοσιογράφους. Επέστρεψε στο σπίτι
Www.true.gr

Γλυκά Νερά: Τι ζήτησε ο 33χρονος πιλότος από τους δημοσιογράφους. Επέστρεψε στο σπίτι

Σε νέες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του, της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, προχώρησε ο 33χρονος πιλότος.

«Ό,τι χρειάζεστε στην Αστυνομία» είπε ο 33χρονος πιλότος, σχετικά με τη δολοφονία 20χρονης Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγικός πατέρας, σε σύντομες δηλώσεις του στο STAR, βγαίνοντας από το σπίτι του, ανέφερε πως υπάρχουν πολλές παρερμηνεύσεις στην υπόθεση, ενώ σχετικά με το γεγονός πως 13 ημέρες μετά από το στυγερό έγκλημα, ακόμα δεν συνελήφθησαν οι δράστες, απαντά πως το περίμενε.

«Ό,τι είναι να μιλήσετε με την Αστυνομία, γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα. Ό,τι χρειάζεστε από την Αστυνομία» ανέφερε, ενώ σε ερώτηση για τη μη σύλληψη των κακοποιών, σημειώνει πως: «το ήξερα από την αρχή, δεν είναι εύκολο».


Στο σπίτι του, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου άγνωστοι δράστες σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν επέστρεψε σήμερα ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το έγκλημα που προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο πιλότος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους αστυνομικούς και προσπαθεί να ανακαλέσει λεπτομέρειες από εκείνη τη νύχτα, που κόπηκε το νήμα της ζωής της συζύγου του. Κάθε πληροφορία αξιοποιείται από την αστυνομία για να βρει τους δράστες του εγκλήματος. Με την περιγραφή του έχει δημιουργηθεί σκίτσο, το οποίο παραπέμπει στον «κοντό» δολοφόνο της Καρολάιν.

Εξαιρετικά φειδωλός με τους δημοσιογράφους, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι να επιστρέφει στον ίδιο χώρο. «Τι φαντάζεσαι;» απάντησε


Στο μικροσκόπιο των Αρχών το «ορφανό» DNA
Δεκατρείς μέρες μετά τη δολοφονία και οι αστυνομικές έρευνες κινούνται πλέον σε τρία επίπεδα: 1ον) τα στελέχη της ΕΛΑΣ προσπαθούν να εντοπίσουν ύποτα κινητά τηλέφωνα μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου το επίμαχο χρονικό διάστημα της ληστείας, 2ον) να εντοπίσουν στοιχεία για το όχημα διαφυγής των δραστών μέσα από κάμερες ασφαλείας και 3ον) να ταυτοποιήσουν τα ορφανά δείγματα γενετικού υλικού που βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 20χρονη Καρολάιν.

Πηγή : newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr