Γλυκά Νερά: Σπαρακτικό βίντεο – Μαυροφορεμένη στον τάφο της Καρολάιν η μητέρα της

Στο μνήμα της Καρολάιν πηγαίνει καθημερινά η μητέρα της όπως φαίνεται στο βίντεο που αποτυπώνει την καθημερινή διαδρομή από το σπίτι στο νεκροταφείο. Το βίντεο προβλήθηκε στο Πρωινό και δείχνει τη γυναίκα να πηγαίνει στον τάφο της κόρης της, συνοδευόμενη από κάποιο συγγενικό της πρόσωπο.

Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για την μικρή Λυδία

Σήμερα θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Η οικογένεια της Καρολάιν ζητεί την αποκλειστική κηδεμονία ενώ η οικογένεια του Αναγνωστόπουλου ζητεί συνεπιμέλεια βάσει της οποίας το παιδί θα ζει έξι μήνες μαζί της στην Αθήνα και έξι στην Αλόννησο.

«Η οικογένεια της Καρολάιν το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά. Η Αλόννησος το περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά αυτό το παιδί. Θα του δώσει αγάπη», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Πρέπει να πέσουν όλοι πάνω σε αυτό το παιδί με υπομονή, με αγάπη, με στοργή για να μπορέσει να ορθοποδήσει», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η οικογένεια θα δεχθεί οποιαδήποτε βοήθεια εξειδικευμένων επιστημόνων όταν χρειαστεί, ώστε το παιδί να ισορροπήσει «να γίνει μια κοπέλα στην κοινωνία της Αλοννήσου ελπίζω πιο καλότυχη από τη μαμά της» είπε.