Γλυκά Νερά: Ντοκιμαντέρ για την δολοφονία της παρουσίασε βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός – Μια υπόθεση που απασχόλησε και τη βρετανική κοινή γνώμη λόγω της καταγωγής της άτυχης κοπέλας.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού περιγράφει το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το βράδυ της δολοφονίας.

Η δολοφονία της Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έγινε πρώτη είδηση στον αγγλικό Τύπο, λόγω της καταγωγής της 19χρονος.

Έτσι, το Channel 5 ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη δολοφονία της άτυχης 19χρονης από το σύζυγό της, δίνοντας νέα στοιχεία για την, κατά τα άλλα, τέλεια ζωή που ζούσε το ζευγάρι.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού περιγράφει το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το βράδυ της δολοφονίας. Ο συζυγοκτόνος ζητούσε δήθεν για βοήθεια, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να παραπλανήσει τις Αρχές και να παρουσιάσει την εκδοχή του για «ληστεία μετά φόνου». Η γυναίκα είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και περισσότερο με την άτυχη Καρολάιν.

«Θυμάμαι τη στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε ο Μπάμπης. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» λέει η γυναίκα στην κάμερα του Channel 5.

«Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάγομαι από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξυπνάω τον σύζυγό μου. Πάνω στον πανικό μου να ντυθώ, κλείνω το τηλέφωνο. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στη συνέχεια, το σηκώνει και τον ακούω να φωνάζει…», περιγράφει.

Στις δηλώσεις της, η γειτόνισσα του ζευγαριού επισημαίνει: «Ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη».

Αναφερόμενη στην Καρολάιν, τονίζει: «Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ. Δεν μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο, γιατί ζει μέσα μου».

Πηγή : newsbomb.gr