Γλυκά Νερά: Το κόλπο των αστυνομικών που έκανε τον πιλότο να «σπάσει»
Www.true.gr

Γλυκά Νερά: Το κόλπο των αστυνομικών που έκανε τον πιλότο να «σπάσει»

«Είχε καταλάβει τι είχε κάνει, ήταν συντετριμμένος και μετανιωμένος για την πράξη του» λένε οι αξιωματικοί για τον 32χρονο πιλότο, που ένα μήνα μετά τη δολοφονία της συζύγου του, «έσπασε» και ομολόγησε.

Από την πρώτη στιγμή της έρευνας για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, υπήρχε μια ομάδα χειριστών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Είχαν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης. Επικοινωνούσαν όλο το 24ωρο ακαθόριστες χρονικές στιγμές.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, το πρώτο κομμάτι εξέτασης του η ομάδα χειρισμού τον ρώτησε αν υπάρχει κάτι που πρέπει ή θέλει να πει τότε εκείνος, δεν άφησε κανένα περιθώριο και ξεκίνησε μια κουβέντα που αφορούσε την σχέση με την γυναίκα και το παιδί του. Πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα ανάμεσα τους και αυτά που ανέκυψαν στον χαρακτήρα της 20χρονης όπως ο ίδιος υποστήριξε… Έδειχνε πως ήθελε να βγάλει κάτι από μέσα του.


Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε πει ψέματα σε πολλούς αλλά και στους ίδιους αστυνομικούς που εξέφραζε την εμπιστοσύνη του και μάλιστα είχε πάρει και αγκαλιά.

Οι αστυνομικοί σε μια κίνηση τακτικής, είπαν και εκείνοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον έγγαμο βίο τους προκειμένου να φανούν πιο οικείοι σε εκείνον. Αυτό φαίνεται ότι ήταν η κίνηση που «έλυσε» τον πιλότο. Μετά από αυτό εντελώς αβίαστα και πριν του παρουσιάσουν όλα τα αποτελέσματα από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων, ξεκίνησε και περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη η δολοφονία.

πηγη: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr