Γλυκά Νερά: «Kι άλλες εκπλήξεις σε αυτή την υπόθεση. O 32χρονος χρησιμοποίησε τους πάντες»
Www.true.gr

Γλυκά Νερά: «Kι άλλες εκπλήξεις σε αυτή την υπόθεση. O 32χρονος χρησιμοποίησε τους πάντες»

Γλυκά Νερά: Στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου, Σταματία Μάρκου μίλησε για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Η δικηγόρος αρχικά αναφέρθηκε στο ημερολόγιο της άτυχης κοπέλας τονίζοντας ότι αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων!

Η Ναταλία Γερμανού είπε: «Αν με ρωτάτε, σας λέω ότι είναι τεράστια παραβίαση. Ο νόμος όπως τον εκφράζουν οι δικηγόροι, αναφέρει ότι ένας άνθρωπος, που δεν είναι στη ζωή και τα πράγματά του χρησιμοποιούνται για τη διερεύνηση ενός εγκλήματος, δεν έχει προσωπικά δεδομένα. Σαν άνθρωπος σας λέω ότι είναι παραβίαση»!


Η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου δήλωσε: «Ελπίζω να αντιληφθήκατε τι έχει βιώσει η εντολέας μου επί 37 ημέρες. Τα όσα είπε σε συνέντευξή της δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια. Από την πρώτη στιγμή βοήθαγε την αστυνομία, δεν απέκρυψε τίποτα από το τμήμα ανθρωποκτονιών. Το ζευγάρι την επισκέφθηκε όταν ήταν ήδη σε τέλμα η σχέση του».

Και τόνισε: «Η εντολέας μου κατέθεσε επί τρεις ώρες. Περιμένω κι άλλες εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση. Ο κατηγορούμενος είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, χρησιμοποίησε τους πάντες… Η Μυλωνοπούλου δεν δεχόταν να είναι παρών εκείνος όταν συνομιλούσε με την Καρολάιν, έμενε σε διπλανό χώρο. Η εντολέας μου είναι ο μοναδικός άνθρωπος που του εκμυστηρεύτηκε πράγματα που δεν είχε πει στην μητέρα της. Στο τέλος της κάθε συνεδρίας μιλούσε κι εκείνος για κάποια λεπτά και είχε την περιέργεια να μάθει τι συζητούσαν. Ήταν ξεκάθαρο ότι η Καρολάιν τον φοβόταν. Η Καρολάιν δεν δεχόταν τον πεθερό και την πεθερά της να τους επισκεφθούν στο σπίτι. Στην ερώτηση “γιατί”, δεν απάντησε ούτε στην εντολέα μου. Η Ελένη Μυλωνοπούλου είχε επικοινωνία με την άτυχη κοπέλα εν αγνοία του κατηγορούμενου. Η τελευταία τους συνεδρία ήταν τον Φεβρουάριο, στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι χρειάζεται τη βοήθειά της για να χωρίσει αλλά μετά δεν την ξαναπήρε ποτέ. Η εντολέας μου θα είναι ίσως η μοναδική μάρτυρας κατηγορίας».

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr