Γλυκά Νερά: «Η Κάρολαϊν είχε σταματήσει να έχει επαφές με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο»
Www.true.gr

Γλυκά Νερά: «Η Κάρολαϊν είχε σταματήσει να έχει επαφές με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η δικηγόρος Σταματία Μάρκου, που εκπροσωπεί τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρακολουθούσε την Κάρολαϊν Κράουτς και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αρκετό καιρό πριν ο δεύτερος οδηγηθεί στο αποτρόπαιο έγκλημά του.

Η δικηγόρος δήλωσε πως από την αρχή ήταν ξεκάθαρο πως το περιβάλλον στο οποίο ζούσε η 20χρονη ήταν προβληματικό.

«Η εντολέας μου έδωσε στις Αρχές μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση σχετικά με την προσωπικότητα του δράστη. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν έχουν διαρρεύσει.


Ήταν διάχυτος ο φόβος που αισθανόταν η Κάρολαϊν στις συνεδρίες της. Γι’ αυτό και απαιτούσε η εντολέας μου να κλείνει καλά η πόρτα, ώστε να μην ακούει κάτι ο σύζυγός της 20χρονης. Είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ τους, ούτε σε ξ0υαλική, τους τελευταίους μήνες. Ήταν πολλά τα προβλήματα που υπήρχαν στο ζευγάρι», δήλωσε η δικηγόρος στην εκπομπή ενώ πρόσθεσε:

«Η Κάρολαϊν είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή στην εντολέα μου τους φόβους για τον σύζυγό της, ενώ έμμεσα η σύμβουλος εκβιάστηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Πήγε και τη βρήκε από κοντά. Είχε το θάρρος. Η εντολέας μου φρόντισε να μην είναι μόνη, ακριβώς επειδή τον φοβόταν».

Μεταξύ άλλων η δικηγόρος αναφέρθηκε και στη δυνατότητα που δίνεται στο να γίνουν διαδικασίες αφαίρεσης γονικής μέριμνας από τον καθ’ ομολογία δράστη, καθώς δεν αφήνει περιθώρια η εγκληματική του δράση.

πηγη: dailymedia.com.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr