Γλυκά Νερά: Η βάφτιση της μικρής Λυδίας και η λιτή μπομπονιέρα, δάκρυα χαράς και συγκίνησης.

Σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στην παλιά πόλη της Αλοννήσου βαφτίστηκε την Κυριακή (17/10), ακριβώς πέντε μήνες μετά τη δολοφονία της μητέρας της, Χριστιανή Ορθόδοξη η μικρή Λυδία, κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν.

Το μυστήριο τελέστηκε απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις και επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά της. Πρόκειται για τον Σωτήρη, τη Φαίδρα και τη Ναυσικά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της δολοφονημένης γυναίκας και σήμερα σπουδάζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας που διαμένουν μόνιμα στο νησί της Αλοννήσου.

Ελάχιστοι ήταν οι καλεσμένοι στη βάπτιση της Λυδίας, ενώ το κάλεσμα έγινε τηλεφωνικά από την ίδια τη Σούζαν. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβερνάκι της Χώρας της Αλοννήσου.

Παρόντες στην τελετή βάφτισης ήταν και οι δύο γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην εγγονή τους.

Το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε πλάνα από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας, καθώς και τη μπομπονιέρα της νεοφώτιστης. Η μπομπονιέρα ήταν λιτή και όμορφη. Ένα λευκό πουγκί στολισμένο με πολύχρωμες κορδέλες και ένα βότσαλο που έγραφε πάνω το όνομά της.

Πηγή : fthis.gr