Γλυκά Νερά: "Φυλακισμένη" η Καρολάιν - Όταν κατάλαβε ότι ήταν απομονωμένη και οικονομικά ριγμένη από τον Μπάμπη
Www.true.gr

Γλυκά Νερά: «Φυλακισμένη» η Καρολάιν – Όταν κατάλαβε ότι ήταν απομονωμένη και οικονομικά ριγμένη από τον Μπάμπη

Νέα στοιχεία αλλά και μαρτυρίες αναζητά η Αστυνομία για να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ που θα αποκαλύψουν την πραγματική εικόνα του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την αλήθεια γύρω από την σχέση του με την 20χρονη γυναίκα του Καρολάιν, την οποία ομολόγησε πως δολοφόνησε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποδομούν πλήρως το προφίλ, το οποίο είχε φροντίσει να χτίσει ο καθ’ ομολογίαν δράστης με δημόσιες αναρτήσεις του στα social media, όπου παρουσίαζε τον γάμο του ως «ιδανικό» και «ονειρεμένο».

Τόσο οι δικαστικές όσο και οι αστυνομικές Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου, προκειμένου να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του προς συγκεκριμένα πρόσωπα και, μάλιστα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί να καλύπτει ένα διάστημα έξι μηνών πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ», η Καρολάιν φαίνεται πως ζούσε «φυλακισμένη» σε μια ιδιότυπη φυλακή, στην οποία την κρατούσε πλήρως εξαρτημένη συναισθηματικά αλλά και οικονομικά ο σύζυγός της. Μακρυά από φίλους και συγγενείς, η μοναδική της συντροφιά ήταν το σκυλάκι της, ενώ μιλούσε με μια γειτόνισσα και μια φίλη της, χωρίς να μοιράζεται ωστόσο μαζί τους τα προσωπικά της.

Η κοπέλα είχε αποφασίσει ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο ότι έπρεπε να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σύμφωνα με όσα επικαλείται η εφημερίδα. Μάλιστα η απόφασή της αυτή δεν συνδέεται με την ψυχολογική επιβάρυνση από την άτυχη κατάληξη που είχε η πρώτη της εγκυμοσύνη, ή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη γέννηση της μικρής Λυδίας, αλλά από τον χαρακτήρα του συζύγου της.


H οικονομική στήριξη από τους γονείς της και η διαχείριση του Μπάμπη

Η άτυχη Καρολάιν φέρεται να συνειδητοποίησε πως ο κατά 13 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της δεν ήταν αυτό που έδειχνε ή παρουσίαζε σε τρίτους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τον Δεκέμβριο του 2020 είπε σε φιλικό της πρόσωπο ότι έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει, καθώς το τελευταίο διάστημα ένιωθε απέχθεια για τον σύζυγό της. Σε αυτό, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είχαν συντελέσει τα σημάδια, τα οποία είχε δει και σχετίζονταν με συγκεκριμένες συμπεριφορές του πιλότου.

Η γενναία οικονομική στήριξη που λάμβανε το ζευγάρι από τους γονείς της ήταν ακόμη ένα στοιχείο που συνηγορούσε στους προβληματισμούς της για τον Μπάμπη. Από το περιβάλλον της αδικοχαμένης κοπέλας γνωστοποιήθηκε ότι οι γονείς της έδιναν 1.000 ευρώ το μήνα «διατροφή» στο ζεύγος, ενώ είχαν συνεισφέρει τα μέγιστα και για την αγορά του οικοπέδου στη Διώνη. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι τα χρήματα αυτά τα διαχειριζόταν ο 33χρονος.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, η νεαρή κοπέλα δεν είχε στην τσέπη της κάθε φορά παρά μόνο λίγα ευρώ, ενώ ένιωθε «ριγμένη» και από την συνεισφορά των γονιών του συζύγου της.

Στο επόμενο διάστημα αναμένονται οι απαντήσεις από την έρευνα που θα γίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μπάμπη, ενώ κατά πληροφορίες έχει ήδη ολοκληρωθεί η πραγματογνομωσύνη σχετικά με την κάμερα. Από αυτήν θα φανεί η ακριβής ώρα που ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.

Η ανάκριση αναμένεται να συνεχιστεί μετά τις 16 Ιουλίου, οπότε και θα κριθούν μάρτυρες, μεταξύ των οποίων η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Οι έρευνες στρέφονται και στην ύπαρξη ενός «τρίτου προσώπου», μιας γυναίκας, η οποία φέρεται να σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον του δράστη. Ο Μπάμπης φαίνεται πως την έβλεπε αρκετά συχνά, ωστόσο η 20χρονη φερόταν πεπεισμένη ότι δεν συνέβαινε κάτι ύποπτο.

πηγη: thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr