Γλυκά Νερά: «Φοβόταν να πάει στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν ο 32χρονος»

Καινούργια στοιχεία και αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον δολοφόνο της Καρολάιν, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο δολοφόνος ήθελε να αποφύγει το μνημόσυνο της συζύγου του, καθώς έτρεμε τους ψιθύρους στην Αλόννησο και τους κατοίκους που είχαν αρχίσει να τον υποψιάζονται.

Επιπλέον, ο 33χρονος φοβόταν να κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του και επέλεγε τη μηχανή του, έτσι ώστε να μπορεί να κρύβεται από τα βλέμματα εκείνων που τον υποψιάζονταν για την στυγερή δολοφονία της 20χρονης

Σαν να ένιωθε πως ο χρόνος του τελειώνει, ο 33χρονος συζυγοκτόνος, λίγες μέρες πριν πάει στην Αλόννησο, έλεγε σε πρόσωπα με τα οποία συνομιλούσε πως φοβόταν να πάει στο νησί. Πως φοβόταν τους κατοίκους του νησιού αλλά όχι την πεθερά του. «Η πεθερά μου είναι μαζί μου» έλεγε για τη γυναίκα από την οποία, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, απαίτησε να πληρώσει το φέρετρο της κόρης της!

Ο Αναγνωστόπουλος έλεγε στους συνομιλητές του ότι «υπάρχουν ψίθυροι και φοβάμαι να πάω (σ.σ. στην Αλόννησο). Κάποιοι λένε ότι το έκανα εγώ». Τελικά εκείνη ήταν και η μέρα που έπεσε η αυλαία στο θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, καθώς λίγες ώρες μετά ομολογούσε πως σκότωσε την Κάρολαϊν.

πηγη: thecaller.gr