Ο πιλότος θα ακούσει τις κατηγορίες σε βάρος του, αφού εκτός από τη δολοφονία της Καρολάιν έχει να αντιμετωπίσει τον φόνο του σκύλου τους, ενώ προσπάθησε με τα ψέματα που είπε και με τη ληστεία που σκηνοθέτησε.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της δίκης για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά έχει ξεκινήσει. Όλα δείχνουν ότι το αργότερο μέχρι το τέλος του Απριλίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο πιλότος θα ακούσει τις κατηγορίες σε βάρος του, αφού εκτός από τη δολοφονία της Καρολάιν έχει να αντιμετωπίσει τον φόνο του σκύλου τους, ενώ προσπάθησε με τα ψέματα που είπε και με τη ληστεία που σκηνοθέτησε, να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto ο Αναγνωστόπουλος ετοιμάζεται στις φυλακές Κορυδαλλού για την έναρξη της δίκης του. Το ίδιο όμως και οι γονείς της Καρολάιν. Οι οποίοι περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί πραγματικά ο γαμπρός τους για τον θάνατο της κόρης τους. Η στιγμή που θα καθίσει στο εδώλιο λοιπόν ο Αναγνωστόπουλος πλησιάζει. Εκείνος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα εμφανιστούν και οι γονείς της Καρολάιν. Αν θα βρεθούν face to face με τον φονιά της κόρης τους.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας δεν θα έφευγαν από την Αλόννησο. Κι αυτό γιατί δεν ήθελαν να αφήσουν το εγγονάκι τους. Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς της Καρολάιν σκέφτηκαν πολύ προτού πάρουν την απόφασή τους. Σίγουρα θα προφυλάξουν τη μικρή Λυδία, αλλά δεν είναι δυνατόν να λείπουν από τη δίκη. Και η στιγμή που θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο τον δολοφόνο του παιδιού τους αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μέχρι και τη σύλληψη του Αναγνωστόπουλου δεν περνούσε από το μυαλό τους η πιθανότητα ότι ο γαμπρός τους ήταν εκείνος που έκοψε το νήμα της ζωής στην κόρη τους. Ακόμη και όταν ομολόγησε το έγκλημά του, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι όλο αυτό είναι αλήθεια. Και θέλουν να ακούσουν όλες τις εξηγήσεις του σχετικά με τη μοιραία βραδιά στα Γλυκά Νερά. Θεωρούν ότι είναι αδιανόητο, ακόμη κι αν ο Μπάμπης καυγάδισε με την Καρολάιν, να της πήρε τη ζωή και μάλιστα δίπλα στο μωρό τους. Ζήτησαν να είναι εκεί για να μάθουν όλη την αλήθεια. Ακόμη και σήμερα δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Τους φαίνεται ότι είναι πέρα και από το πιο αρρωστημένο σενάριο όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμα του ζευγαριού. Και φυσικά περιμένουν να δουν ποια στάση θα κρατήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σημειωτέον έχει χάσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Μάλιστα θέλουν το μαρτύριό τους να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να μην υπάρξουν αναβολές και να βγει η απόφαση χωρίς καθυστερήσεις.

Πηγή: instanews.gr