Γλυκά Νερά: Άλλαξε στάση η μητέρα της Καρολάιν για τους γονείς του Αναγνωστόπουλου μετά τη βάφτιση

Οι γονείς της Καρολάιν προσπάθησαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι περνούσαν αρκετό καιρό στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι κοντά στην μικρή Λυδία, ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πατέρας του πιλότου, έφυγε άρον άρον από την Αλόννησο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα της Καρολάιν έχει αλλάξει στάση απέναντι στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την βάφτιση της μικρής Λυδίας.

Βάζει όρια στις επισκέψεις η μητέρα της Κάρολαϊν

Η Σουζάνα φαίνεται να βάζει όρια στις επισκέψεις και τις επαφές της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πλέον εφαρμόζει αυτά που έχει αποφασίσει ο δικαστής.

Ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, μόλις είδε την αλλαγή της συμπεριφοράς της μητέρας της Καρολάιν, αποφάσισε να φύγει από το νησί.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο «Πρωινό» φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, αναφερόμενος στο παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκανε λόγο για ένα «προβληματικό παιδί» ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι του.

πηγη: enimerotiko.gr