Γλυφάδα: “Κοντά” στον ιδιοκτήτη της Corvette η αστυνομία. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε και συνοδηγός
Www.true.gr

Γλυφάδα: “Κοντά” στον ιδιοκτήτη της Corvette η αστυνομία. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε και συνοδηγός

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου που παρέσυρε 25χρονο μοτοσικλετιστή, στη Γλυφάδα.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) λίγο μετά τη 01:30 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 59 στη Γλυφάδα, όταν το όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε δύο άλλα οχήματα και μια μοτοσικλέτα.
Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, ωστόσο ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου συνέχισε την εγκληματική του συμπεριφορά. Κι αυτό, γιατ,ί αντί να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο που μόλις χτύπησε, παράτησε το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκε.

Από τα στοιχεία του αυτοκινήτου, η αστυνομία φαίνεται να είναι κοντά στον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Από εκεί και πέρα, οι έρευνες θα επικεντρωθούν στο ποιος οδηγούσε την επίμαχη ώρα του δυστυχήματος.

Το βίντεο ντοκουμέντο με το τροχαίο στη Γλυφάδα
Στο συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.


Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» στην περιοχή και αν την μαύρη Corvette που προκάλεσε το τροχαίο ”καταδίωκε” άλλο αυτοκίνητο.


Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.

Δραματική έκκληση του πατέρα
Ο πατέρας του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο κάνει δραματική έκκληση για μάρτυρες. «Να παρακαλέσω όποιον έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω αυτό τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε στην άσφαλτο. Έχουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου. Να τιμωρηθεί όπως του αξίζει».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr