Γλυφάδα: Αυτή είναι η 32χρονη: «Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών! Κατέβηκε όροφο όροφο και δεν έπεσε από το μπαλκόνι!»

Σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτεται στην κάμερα!

Η 32χρονη σύντροφός του, την οποία κατηγορεί ότι τον έσπρωξε από το μπαλκόνι, αφού έμεινε ελεύθερη από τις Αρχές στην συνέχεια μίλησε μπροστά στην κάμερα του Star και αποκάλυψε το πρόσωπό της αλλά και τις συνθήκες της υπόθεσης!

Η 32χρονη παραδέχεται ότι κλείδωσε τον άνδρα στο μπαλκόνι γιατί είχαν τσακωθεί και την χτυπούσε και εκείνος… εξαφανίστηκε όροφο όροφο ενώ αποκάλυψε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ήταν χρήστης!
Η 32χρονη επανέλαβε ότι δεν τον έσπρωξε ποτέ, ότι φοβήθηκε και τον κλείδωσε στο μπαλκόνι περιμένοντας να έρθει η αστυνομία – Επέρριψε ευθύνες στην οικογένειά του για την κατάστασή του – Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους
Τα όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου στα νότια προάστια το περασμένο Σάββατο περιέγραψε η 32χρονη Ειρήνη, η οποία κατηγορείται ότι έσπρωξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι , έπειτα από καυγά.

«Βγήκε στο μπαλκόνι, κι εγώ κλείδωσα για να μην έχουμε επαφή και περίμενα να έρθει η αστυνομία. Πού να ήξερα ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι», δήλωσε η 32χρονη, μιλώντας στο Star.

«Ούτε εγώ ξέρω τι έγινε ακριβώς. Απλώς δεν γίνεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 120 κιλά και να πήδηξε ο ίδιος από κάτω, δεν γίνεται θα είχε πεθάνει. Πρέπει να κατέβηκε όροφο όροφο. Δεν τον είδα, είχα κλείσει και ήμουν μέσα. Την ώρα που βγήκα να δω, δεν ήταν στο μπαλκόνι. Κοίταξα κάτω, δεν ήταν ούτε κάτω. Κι εκεί έπαθα πανικό. Λέω, πού είναι; Πρέπει να έγινε αόρατος», πρόσθεσε.

«Κατέβηκα κάτω όταν ήρθε η αστυνομία. Και τον είδα ότι ήταν δίπλα από το αμάξι του. Ήταν πεσμένος κάτω. Κρατούσε το κινητό του στα χέρια και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που είπαν ότι τον έριξα ή έπεσε από τον τρίτο να κρατάει το κινητό του και τα κλειδιά του; Και να έχει πάει στο αμάξι του που ήταν στα 40 μέτρα», συνέχισε η 32χρονη.

Όπως τόνισε η κοπέλα, ο 39χρονος σύντροφός της είχε τις αισθήσεις του και μάλιστα έλεγε: «Βοήθησέ με, πάμε να ανέβουμε πάνω στο σπίτι μας και ότι εγώ έφταιγα που έπεσε. Δεν είπε ότι «εσύ Ειρήνη με έσπρωξες»».

«Βέβαια εγώ έφταιγα στο ότι έπρεπε να κατανοήσω ότι ήταν υπό την επήρεια και ό τι φοβόταν και δεν έπρεπε να πάρω την αστυνομία, αλλά κι εγώ φοβόμουν για τη ζωή μου», είπε η 32χρονη.

Η Ειρήνη ανέφερε ακόμη ότι θα προσπαθήσει να είναι δίπλα του, αν την αφήσει η οικογένειά του και στην οποία επέρριψε ευθύνες για αυτό που περνάει ο 39χρονος.

«Τον πιστεύω, είναι πολύ καλός θέλω να κάνει ό ,τι μπορεί για να κόψει τα ναρκωτικά κι όλα θα πάνε καλά», τόνισε η 32χρονης, επισημαίνοντας ότι μετά από όσα έγιναν δεν θα μπορούν να είναι και πάλι μαζί.
Δείτε όλα όσα δήλωσε μπροστά στην κάμερα: