Γκρέμισε τα Μηχανάκια της AGB. Το… Eξωπραγματικό νούμερο που έκανε το Xθεσινό Greece’s Next top model

Αυτή την τηλεοπτική χρονιά ο μπαξές έχει απ’ όλα στην prime time! Φουλ σειρές στον Alpha, ριάλιτι μόδας στο Star, μουσικό σόου στο Σκάι, ριάλιτι επιβίωσης και σειρές στον Ant1. Οι τηλεθεατές στο σύνολό τους μπορεί να έχουν διχαστεί με το πρόγραμμα που προτιμούν να δουν, όμως το κοινό 18-54 ψηφίζει με κλειστά τα μάτια «Greece’s Next top model» όπως αποδεικνύεται.

Συγκεκριμένα, ο Alpha με τις σειρές «Το σόι σου», στις 21.00, και «Τατουάζ», από τις 22.00 έως και τις 24.00, σημείωσε στο δυναμικό κοινό 24,7% και 24,2%, αντίστοιχα, συνεχίζοντας τα υψηλά ποσοστά του στο κομμάτι της μυθοπλασίας.

Ο Ant1, που το βράδυ της Τρίτης ψηφίζει επίσης σειρές, συγκέντρωσε με το δραματικό σίριαλ «Επιστροφή» και, αργότερα, με την κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα» 14,6% και 15,7%, ποσοστά με μικρή άνοδο και σταθερότητα.

Το βράδυ της Τρίτης, όμως, είχε άρωμα «Greece’s next top model» στο Star και στα social media που πήραν για μία ακόμη φορά φωτιά! Το ριάλιτι μόδας ήταν ο μεγάλος νικητής στο δυναμικό κοινό, καθώς σημείωσε 25,4% στους τηλεθεατές 18-54 και το εντυπωσιακό 64,7% στις γυναίκες 18-24, καταφέρνοντας να αφήσει πίσω του και το «Τατουάζ» αλλά και το «Voice» του Σκάι.

Το μουσικό σόου του καναλιού του Φαλήρου άγγιξε το 24,1% παραμένοντας ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού.

Πηγη reader.gr