Γκαντεμιά στο φουλ: Αυτά θα είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του 2020
Www.true.gr

Γκαντεμιά στο φουλ: Αυτά θα είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του 2020

ο 2020 είναι εδώ με τις προβλέψεις τον αστρολόγων να χαρίζουν χαμόγελα σε πολλούς, να προβληματίζουν όμως κάποιους άλλους.

Δυστυχώς, για ορισμένους η νέα χρονιά δικαίως χαρακτηρίζεται ως… γκαντέμικη, καθώς οι δυσκολίες δεν θα λείψουν και όσα θεωρούσαν δεδομένα να καταρρεύσουν. Όχι απαραίτητα για κακό βέβαια.

Δείτε τους τρεις πιο άτυχους εκπροσώπους του ζωδιακού για το 2020…


Δίδυμοι

Κομβική θα είναι η τρέχουσα χρονιά για τους Διδύμους, με τα ζόρια να μην λείπουν και τις ευκαιρίες να παρουσιάζονται μεν, να κινδυνεύουν να χαθούν οριστικά από μία λάθος κίνηση δε. Το 2020 είναι η χρονιά των εκκαθαρίσεων που χρόνια περίμεναν τα Διδυμάκια, γεγονός που θα στοιχίσει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.


Τα καλά νέα είναι πως παρά τις μεγάλες δυσκολίες, τίποτα δεν γίνεται για κακό, πράγμα που σημαίνει ότι φέτος χτίζετε το έδαφος για τα καλύτερα που -ευτυχώς- θα έρθουν.

Γκαντεμιά στο φουλ: Τα 3 πιο άτυχα ζώδια του 2020


Λέοντες

Πιο δυνατούς έρχονται να σας κάνουν οι αντιξοότητες που καραδοκούν, οι οποίες δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα σας αποπροσανατολίσουν. Η προσοχή σας πρέπει φέτος να είναι αυξημένη σε ό,τι αφορά τις φιλικές σχέσεις, καθώς θα παρατηρήσετε πως κάποιοι σας πλησίασαν με σκοπό.


Οι σεληνιακές εκλείψεις επηρεάζουν πολύ την οικογενειακή ζωή, με τους αστρολόγους να συμβουλεύουν να προσέξετε πολύ πριν ξεστομίσετε λόγια που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω.

Ζυγοί

Το βάρος πέφτει στην οικογένεια και την προσωπική ζωή, η οποία το 2020 θα περάσει… από 40 κύματα. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε δεν είναι εύκολες, με όλους εσάς να συνειδητοποιείτε πως δεν αξίζουν όλοι να παραμείνουν στη ζωή σας.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχετε απαλλαγεί από τοξικές παρουσίες στη ζωή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο και πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr