Γιούλικα Σκαφιδά: Η ανάρτηση-καρφί για τον Αλέξη Παππά και τις υποκριτικές του ικανότητες
Www.true.gr

Γιούλικα Σκαφιδά: Η ανάρτηση-καρφί για τον Αλέξη Παππά και τις υποκριτικές του ικανότητες

Το Survivor συνεχίζεται και σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε αμφίρροπες μάχες και έντονες συγκρούσεις, με τον Τριαντάφυλλο να είναι ως επί το πλείστον η… πέτρα του σκανδάλου. Τις τελευταίες ημέρες βέβαια, την προσοχή των τηλεθεατών έχει τραβήξει και ο Αλέξης Παππάς, που κάνει πολύ παρέα με τον Τριαντάφυλλο και δημιουργεί συνεχώς εντάσεις με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Twitter κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά «κάρφωσε» τον Αλέξη Παππά, αφήνοντας αιχμές για τις υποκριτικές του ικανότητες. Την ίδια στιγμή, «εξήρε» τις σκηνοθετικές ικανότητες του ηθοποιού.


«Για την ιδιότητα του ηθοποιού διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου αλλά γι’ αυτήν του σκηνοθέτη, από μένα έχεις ένα μεγάλο Ναι!», έγραψε χαρακτηριστικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

Θυμίζουμε πως πριν από περίπου έναν μήνα, η Γιούλικα Σκαφιδά είχε… πετάξει τα βέλη της στον Αλέξη Παππά, αμφισβητώντας ξανά τις υποκριτικές του ικανότητες. Ειδικότερα, η ηθοποιός είχε γράψει στο Twitter: «Βρε Αλέξη Παππά μου, άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr