Γιώργος Τσαλίκης: «Θέλω να σου πω πως είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης ρε φίλε»

Εκτός “The Booth” για ακόμα μια μέρα ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και έτσι στην θέση της βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μάλιστα, ένα τηλεφώνημα από τον 25χρονο Πυγμαλίωνα έκανε τον επιτυχημένο τραγουδιστή αλλά και την Σοφία Μουτίδου να εξοργιστούν.

Συγκεκριμένα, ο τηλεθεατής που πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή ανέφερε ότι πολλές φορές χρησιμοποιεί την “αναγκαία βία”, προκειμένου να σωφρονίσει την 22χρονη σύντροφο του, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, τον εκμεταλλεύεται και τον θέλει μόνο για τα Σαββατοκύριακα.

Το τηλεφώνημα αυτό έκανε έξαλλους την Σοφία Μουτίδου αλλά και τον Γιώργο Τσαλίκη, με τον πετυχημένο τραγουδιστή να σημειώνει: “Τι να πούμε για τον Πυγμαλίωνα… Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή! Καταρχάς, μεγάλε, τι πάει να πει πως σε έχει μόνο για τα Σαββατοκύριακα; Δηλαδή είσαι μάγκας, που; Όταν ρίχνεις την χαστούκα και μετά σε έχει; Γιατί δε λες είμαστε τα Σαββατοκύριακα; Άρε σε έχει και σε παίζει! Επειδή είσαι κότα και σε παίζει τα Σαββατοκύριακα και δεν έχεις να μη σου πω τι για να το αντιμετωπίσεις, γιατί την βλέπεις ότι είναι ανεξάρτητη… Από κει και πέρα, άμα δεν γουστάρεις ρε φίλε, μην είσαι σε αυτή τη σχέση… Και το χαστούκι είναι μόνο η αρχή; Δεν ντρέπεσαι; Αναγκαία βία… Θέλω να σου πω πως είσαι πολύ μεγάλος καραγκιόζης ρε φίλε! Πολύ μεγάλος καραγκιόζης! Και τέτοιοι τύποι σαν εσένα θα έπρεπε κανονικά να έχουμε βρει εμείς οι υπόλοιποι έναν τρόπο να σωφρονίζεστε και να παθαίνετε ηλεκτροσόκ στα χέρια κάθε φορά που σηκώνετε χέρι σε γυναίκα! Ντροπή σου ρε μεγάλε! Άντε από εκεί”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή “The Booth” αποτελεί trend στο Twitter και όπως είναι αναμενόμενο, οι χρήστες της πλατφόρμας αποθέωσαν τον Γιώργο Τσαλίκη για τη θέση που πήρε πάνω στο θέμα.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets που έγιναν για την on air αντίδραση του Γιώργου Τσαλίκη.