Γιώργος Τσαλίκης: Το δημόσιο μήνυμά του στους γονείς του Θέμη Κανέλλου από το Big Brother

Ο Γιώργος Τσαλίκης παρακολουθεί το Big Brother ενώ παράλληλα σχολιάζει στο Twitter όλα όσα του κάνουν εντύπωση.

Στο χτεσινό επεισόδιο ο Θέμης Κανέλλος μίλησε στον Big Brother για την οικογένειά του και συγκίνησε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι του λείπει εδώ και πολλά χρόνια η οικογένειά του.

«Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, ποτέ δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω πραγματικά κανένας άλλος άνθρωπος να μην το νιώσει ποτέ. Γιατί η οικογένεια δεν αντικαθίσταται ποτέ με κανέναν φίλο… Είναι κάτι πολύ άσχημο, νιώθεις μέσα σου ένα κενό, σαν να μην σε αγαπάει ποτέ πραγματικά κανείς. Όταν ακούς άσχετους να λένε άσχημα πράγματα για σένα. Να σε βρίζουν, να λένε ότι είσαι μια που@α, ότι είσαι ανώμαλος… Και δεν έχεις και στήριξη από την οικογένειά σου και έχουν πει στο παρελθόν τα ίδια πράγματα και ίσως έχουν κάνει και χειρότερα, προφανώς σκέφτεσαι μέσα σου μήπως εγώ είμαι το λάθος; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Αλλά κατάφερα όμως να αντιληφθώ ότι αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, είναι κόμπλεξ των άλλων ατόμων. Είτε είναι οι γονείς μου είτε άσχετοι” είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Κανέλλος. (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα)

Μόλις παρακολουθήσαμε τη συγκεκριμένη εξομολόγηση ο Γιώργος Τσαλίκης έστειλε το μήνυμά στους γονείς του Θέμη Κανέλλου μέσω Twitter.

«Προς γονείς Θέμη: Είχα πάει κάποτε σε ένα παιδοψυχολόγο και του είπα “ο γιος μου έχει ένα θέμα”. “Όπα” μου λέει “πάρτο αλλιώς. Εγώ έχω ένα θέμα που αφορά το γιο μου” πες μπας και το λύσουμε » έγραψε χαρακτηριστικά ο πετυχημένος τραγουδιστής.

Δείτε το μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη στους γονείς του Θέμη Κανέλλου από το Big Brother: