Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα, τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας έξι μήνες μετά τον θάνατό του. Ο εκδότης, του οποίου η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα αποφάσισε να δεσμεύσει τα όσα είχε στην κατοχή του, εξηγούσε το καλοκαίρι του 2020 για το πώς ήρθε η βίλα στην Κέρκυρα στην κατοχή του.

«Θα έλεγα ότι έχω κάποιες ρίζες εδώ, ότι είμαι κάτοικος της περιοχής και αγαπώ αυτήν την περιοχή γιατί συνδυάζει ηρεμία και εκπληκτική θέα» έλεγε ο Γιώργος Τράγκας.

Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε χθες κατά αποκλειστικότητα πλάνα από την πολυτελή οικία του στο νησί των Φαιάκων, η οποία δεν μπορεί να εκποιηθεί ή να μεταβιβαστεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Σήμερα, η εκπομπή του Alpha έφερε στο φως φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, τις οποίες τράβηξε συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα πριν από πέντε χρόνια. Ο δημοσιογράφος θα ενοικίαζε το σπίτι προς 5.000 ευρώ τον μήνα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ο άνθρωπος που το φωτογράφισε, το σπίτι είχε πολλές ζημιές και η χήρα του Γιώργου Τράγκα του είχε ζητήσει να «μαζέψει» ό,τι μπορεί με…. photoshop!

«Πήγα στην Κέρκυρα για να φωτογραφίσω τη βίλα του Γιώργου Τράγκα και δεν πληρώθηκα ποτέ», κατήγγειλε ο φωτογράφος που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Τράγκα και απαθανάτισε τη βίλα στην Κέρκυρα στην εκπομπή του Alpha και τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη.

Πηγή : tlife.gr