Γιώργος Μαρίνος: Ο άνθρωπος που τον φροντίζει ξεσπά κατά της Άννας Φόνσου! Η απάντηση της ηθοποιού
Www.true.gr

Γιώργος Μαρίνος: Ο άνθρωπος που τον φροντίζει ξεσπά κατά της Άννας Φόνσου! Η απάντηση της ηθοποιού

Ο άνθρωπος που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο απάντησε στην Άννα Φόνσου και σε όσους τον κατηγορούν ότι τον κρατά απομονωμένο.

Ο άντρας που τον φροντίζει, επιθυμεί να διατηρήσει την επωνυμία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του»!

Και τόνισε για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου στο star: «Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να απομονωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».


Η συγκεκριμένη αντίδραση ήρθε μετά από επιστολή που έστειλε η Άννα Φόνσου στην πρώην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ζητώντας της να παρέμβει.

Μετά από όλα όσα είπε ο άνθρωπος που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνου, η Άννα Φόνσου απάντησε μέσα από το «Καλοκαίρι #Not»: «Δεν ήμουν ποτέ φίλη του Γιώργου Μαρίνου αλλά του στάθηκα όταν είχε πρόβλημα υγείας και τον φιλοξένησα στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν από ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του. Δεν αμφισβητώ ότι είναι φίλος του 40 χρόνια, εγώ το έκανα από ενδιαφέρον και θέλω να δώσω ένα τέλος σ’ αυτό»!

πηγη: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr