Γιώργος Λιανός: Το Μυστικό Πίσω απο το Διαζύγιό του. Τι λέει ο Ίδιος και τι Συνέβη Πραγματικά!

Ο Γιώργος Λιανός είτε απο σπόντα είτε απο τύχη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Μοιραίο το «άτακτο» αυτό αγόρι προκαλεί λελογισμένα το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την ζωή του, την καθημερινότητα του και κυρίως για τον γάμο του. Το γάμο που διαλύθηκε με ταχύτητα φωτός.

Βλέπετε όταν υπάρχουν παιδιά, οι γονείς κοιτούν να τελειώσουν γρήγορα και αναίμακτα τις υποχρεώσεις τους, χωρίς να βγάζουν πρός τα έξω τους λόγους και τις αιτίες.

Ο ίδιος ο Λιανός πρίν απο λίγους μήνες είχε μιλήσει στην Τσιμτσιλή και είχε πεί πώς : «Το ότι έλειπα πολύ σαν μουσικός δημιούργησε πρόβλημα στο γάμο μου» προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να καλύψει τα λάθη του.

Το σίγουρο είναι πώς τότε δεν έπεισε κανέναν. Και ξέρετε γιατί; Διότι η Ανθή γνώριζε πρίν παντρευτεί τον Λιανό και το πρόγραμμα του και τα εξτρά του και τις υποχρεώσεις μακριά της.

Οι μυημένοι κάνουν λόγο για σοβαρά λάθη του Λιανού πέρα απο τα όρια που εντοπίστηκαν απο την Ανθή Ανδροτσάκη η οποία κάποια στιγμή δεν άντεξε και σήκωσε το γάντι. Μάλιστα του είχε δώσει δυο ή τρείς φορές συγχωροχάρτι για τα λάθη του αλλά εκείνος συνέχισε.

Το σίγουρο είναι πως η Ανθή προσπαθεί να πάει παρακάτω την ζωή της αλλά με τρία παιδιά η κατάσταση είναι δύσκολη.

Βεβαίως το κορίτσι είναι ακόμη μικρό και πανέμορφο και αργά η γρήγορα θα κάνει restart.

Όσο για τον Λιανό; Αυτός παίζει το παιχνίδι που τόσο του αρέσει…

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr