Γιώργος Καράβας: 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ήρθε για να μείνει στην καρδιά μας

Ο νέος κύκλος του GNTM έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου. Με αλλαγές στους κανόνες και με ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεση της ομάδας του, το “GNTM Boys and Girls” ξεκίνησε το τηλεοπτικό του ταξίδι. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον coach των υποψήφιων μοντέλων. Ο Γιώργος Καράβας ανέλαβε τον ρόλο και εμφανίστηκε ήδη στο πρώτο επεισόδιο.

Στο GNTM 3 δεν θα διαγωνίζονται μόνο γυναίκες όπως πολύ καλά ξέρεις. Στο πρώτο του επεισόδιο για αυτή την τηλεοπτική σεζόν είδαμε υποψήφιους και υποψήφιες να εμφανίζονται μπροστά στους κριτές διεκδικώντας μια θέση στην επόμενη φάση. Πρώτος τους έβλεπε ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος έλαβε τη σκυτάλη από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα καταξιωμένο μοντέλο με συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982.

 

Ο Γιώργος Καράβας ξέρει από απόρριψη
Αντίθετα με το τι ίσως νομίζεις έχοντας αντικρίσει έστω μία και μόνο φωτογραφία του, ο χώρος τη μόδας αρχικά τον κερνούσε μόνο πίκρες και φαρμάκια. Όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή του στο mensarena, τα πρώτα δύο χρόνια 19 από τα 20 casting που έκανε ως μοντέλο κατέληγαν σε απόρριψη.

«Η απόρριψη είναι απαραίτητη γιατί αν καταφέρεις και δουλέψεις μέσα σου τα συναισθήματα που σου προκαλεί σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος σε αυτό που κάνεις και, τελικά, να πετύχεις περισσότερα απ’ ό,τι θα έκανες χωρίς αυτή», σημείωνε ο Γιώργος Καράβας. Η πρώτη του δουλειά ως μοντέλο στο εξωτερικό ήταν για τον οίκο Zegna.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας
Το 2012 δεν ήρθε μόνο η αναγνώριση αλλά και η αποθέωση. Ο οίκος Hermes του ζήτησε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του. Η διεθνής καριέρα που ακολούθησε ήταν μονόδρομος.

Ο Γιώργος Καράβας έχει συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως τους: Tom Ford, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Gianfranco Ferre, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Cifonelli, Berlutti, Rocco Barocco, Les Hommes, Cerruti, Burberry, Neil Barrett.

Ο Γιώργος Καράβας έχει επίσης κάνει ένα πέρασμα σε ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής.

Ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας
Στην προσωπική του ζωή ο Γιώργος Καράβας έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο της συζύγου του, nail artist, Ραφαέλας Μαυράκη με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Έχει έναν 7χρονο γιο και μία 5χρονη κόρη. «Τα παιδιά μου έχουν νοηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου τη ζωή μου και τις προτεραιότητες μου», δήλωνε στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Καράβας.

Ο ίδιος σημείωνε ότι παραμένει πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγό του και περιέγραφε τη σχέση τους ως έναν ζωντανό οργανισμό που θέλει καθημερινή δουλειά για να μη σταματήσει να αναπτύσσεται.

Δήλωνε επίσης εξωστρεφής και έτοιμος να εμπιστευτεί όλο τον κόσμο, ενώ δεν έβαζε ταβάνι στα σχέδια του για το μέλλον.

Το modelling δεν ήταν η πρώτη του δουλειά
Ο Γιώργος Καράβας δεν αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα ως πρώτη και κύρια απασχόλησή του. Ξεκίνησε να εργάζεται ως personal trainer και έπειτα ως αθλητικογράφος και αργότερα τον γοήτευσε ο χώρος της μόδας.

Έχει δημιουργήσει το δικό του nails salon
Ο Γιώργος Καράβας είναι επιχειρηματικό μυαλό. Συνεργαζόμενος με τη σύζυγό του Ραφαέλα, έχει δημιουργήσει ένα stylish, nails salon στην καρδιά του Αμαρουσίου, που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.