Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό ήταν το ρεπορτάζ που παρουσίασε μισή ώρα πριν πέσει νεκρός
Www.true.gr

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό ήταν το ρεπορτάζ που παρουσίασε μισή ώρα πριν πέσει νεκρός

Στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» που προβάλλεται από το Star βρισκόταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, λίγο πριν πέσει νεκρός από τους δύο εκτελεστές που τον πυροβόλησαν 17 φορές.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, ανέλυε την υπόθεση του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα με θύματα τα δύο αδέρφια Κωνσταντίνα και Γιώργο Τσάπα. Aυτό ήταν και το τελευταίο ρεπορτάζ του μάχιμου δημοσιογράφου που εργάστηκε σε γνωστά έντυπα και μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αιχμές για παραλείψεις


Ο Γιώργος Καραϊβάζ κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ, αναφέρθηκε στην εισαγγελική παραγγελία μετά από αίτημα της εν διαστάσει συζύγου του δράστη, να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις ο κατηγορούμενος, η οποία εκκρεμούσε από τις 15 Ιανουαρίου. Μετά την εξέτασή του όμως, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία περαιτέρω ενέργεια για την προστασία της εν διαστάσει συζύγου του, ενώ άφησε αιχμές για παραλείψεις.

«Κάποιος θα πρέπει να απολογηθεί στη μνήμη αυτής της γυναίκα, γιατί είχε κινήσει τι διαδικασίες ψυχιατρικής εξέτασης και μόλις τον είδε έξω από το σπίτι ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Κατάλαβε την πρόθεσή του ότι πήγαινε να τους σκοτώσει», είπε στο τελευταίο του ρεπορτάζ.

Μετά το τέλος της εκπομπής, ο Γιώργος Καραϊβάζ πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του. Την ώρα που έβγαινε από το όχημά του, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μικρού κυβισμού, τον «γάζωσαν» με 17 σφαίρες.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr