Γιώργος Χρανιώτης: «Έχω φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία – Δεν θέλω να πω τον τρόπο»

Σε εξόχως εξομολογητική διάθεση, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις προσωπικές δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει φτάσει ακόμη και κοντά στην αυτοκτονία.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε:

«Δεν θέλω να πω τον τρόπο, αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, περίπου 15 χρόνια πριν. Δόξα τω Θεώ, δεν έγινε κάτι τέτοιο, γιατί θα το είχα μετανιώσει. Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά ήρθα πολύ κοντά σε αυτό το πράγμα. Η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που διαισθανόμουν ότι έρχεται και η οποία ήρθε όντως μετά από λίγο καιρό, με έκανε να επισπεύσω αυτό το πράγμα, αλλά το βλακώδες είναι ότι θα τελείωνα και με την ζωή μου.

Την επόμενη μέρα συνήλθα και το κατάλαβα.Έχω έρθει κοντά στον θάνατο από ατύχημα με μηχανή ή από το σερφ, δεν ήθελα όμως να πεθάνω. Ενώ εκεί, μπήκα σε μια διαδικασία να λέω «για κάτσε να δούμε, μήπως να το τραβήξω λίγο περισσότερο και να κάνω την καρδούλα μου να σταματήσει;». Ευτυχώς, δεν έγινε κάτι τέτοιο και ευγνωμονώ πραγματικά τον Θεό για αυτό. Έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα από τότε και η ζωή μου έχει φερθεί πολύ γενναιόδωρα».

πηγη: newsbomb.gr