Γιώργος Ασημακόπουλος – Survivor: Η καταγωγή, τα αδέρφια, η απώλεια και η ηλικία του

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είνα από τους πάικτες του Survivor που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Διάβασε παρακάτω για το ύψος, τα αδέρρφια και την ηλικία του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατάγεται από την Πάτρα.
Η ηλικία του είναι 29 ετών.
Έχει καταγωγή από την Πάτρα.
Έχει καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, Κηφισιά και Κέρκυρα.
Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών, τελικά κατάλαβε πως έχει άλλα ενδιαφέροντα.
Είχε 4 αδέρφια, αλλά έχασε τον έναν αδερφό του.
Είναι fashion designer.
Δεν είναι ιδιαίτερα αθλητικός, αλλά προσέχει την διατροφή του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.

Στο Survivor δηλώνει πως αυτό που μάλλον θα του λείψει είναι η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.

Π. Κονδυλάτος
Δεν θα ξεχάσω την στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Άλεξ που είπε ότι αφιερώνει την νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασημακοπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρεί ο Αλεξ του “έβαλε χέρι” και ο Ασημακόπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρισαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα…. Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να συγχαίρει τον Αλεξ και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμένα ματιά και μου είπε γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου. Δεν θα ξεχάσω τα μάτια σου φίλε μου Ασημακοπουλε, την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ σου, την σοφία σου, και την γενναιότητα σου να γελάς στην ζωή με καλοσύνη, ακόμα και όταν και αυτή γίνεται πολύ σκληρή. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για αυτή την αποκάλυψη, όμως έχω κουραστεί να ακούω τον Αλέξη να προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στην κόκκινη ομάδα… στην ομάδα μας” εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.