Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντησή του στο fan club που τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά
Www.true.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντησή του στο fan club που τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά

Σήμερα προέκυψε θέμα με το fan club του Γιώργου Αγγελόπουλου. Συγκεκριμένα, μία από τις πιο πολυπληθείς σελίδες στο Instagram υπερ του νικητή του Survivor με όνομα «giorgosaggelopoulos_fans», εξέδωσε ανακοίνωση διαδικτυακά αναφέροντας πως αναστέλλει τη λειτουργία της.

Αναλυτικά, οι διαχειρίστριες εξέφρασαν δημόσια το παράπονό τους από τον 34χρονο Σκιαθίτη, καθώς μία απόφασή του δεν τις ικανοποίησε.

Πριν λίγη ώρα, ο Ντάνος μέσα από την προσωπική του σελίδα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο συνόδευσε με ένα κολάζ φωτογραφιών, που έχει βγάλει κατά καιρούς με fans του.

Αναλυτικά σημείωσε: «Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα».


Δείτε την ανάρτησή του.

Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι' αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@danos_ga) στις

Πηγή peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr