Ο Χριστός και η Παναγία. Δείτε ΠΩΣ ήταν και ΠΩΣ έγινε η Μετάλλαγμενη παίκτρια του Survival. Σοκάρει η διαφορά στο…

Το κορίτσι αυτό απασχόλησε το μπλόγκ μας πρίν απο μερικούς μήνες.

Εκείνη την εποχή ένας φίλος απο την θεσσαλονίκη μου προτεινε να παρακολουθήσω μια εντυπωσιακή γυναίκα με πλούσια ελέη και δράση στον χώρο της νύχτας. Γνώρισα λοιπόν την Πωλίνα Τρυγωνίδου που είδα ξαφνικά να παίζει ώς διάσημη (;) και μάλιστα «καυτη» στο παιχνίδι του Έψιλον.

Απόρησα ωστόσο με την επιλογή της ώς διάσημη καθώς το μόνο που έχει να επιδείξει είναι μια πλούσια σταδιοδρομία στη νύχτα ώς υποδοχή στα μαγαζιά του Μουρατίδη, βολειμπολίστρια σε ερασιτεχνικό επίπεδο και wannabe ραδιοφωνική παραγωγός σε ένα τοπικο «μαγαζί» της Θεσσαλονίκης.


Εντάξει. Δεν είμαι εγώ στην παραγωγή… αλλά ειλικρινά με ξάφνιασαν με την επιλογή τους. Σήμερα λοιπόν μοιράζομαι μαζί σας μια εικόνα που είναι προφανές πώς η ίδια θέλει να κάψει.

Δείτε την Πωλίνα πρίν τις πλαστικές και μετά απο αυτές. Με μύτη γαμψή και ανύπαρκτο στήθος στη μία ενώ στην άλλη με μυτούλα Γερμανική γιατί γαλλική δεν την λές και στήθος που ξεχυλίζει… Καλά για το φρύδι… δεν θέλω να μιλήσω… Με ξεπερνά! Ούτε για τα νέα δόντια!

Εντάξει. Μιλάμε άλλος άνθρωπος… Απο μύτη μπουγατσομάχαιρο… μυτούλα; Μπράβο στον τύπο που την έφτιαξε… Καλύτερη η έκδοση με το Face lift…


Έτσι όλες καυτές γίνονται!!!

Πηγή blogs.gossip-tv.gr