Γιατρός Ξέχασε Επιδέσμους στον Κόλπο Γυναίκας που Γέννησε και Αιμορραγούσε για 7 Εβδομάδες
Www.true.gr

Γιατρός Ξέχασε Επιδέσμους στον Κόλπο Γυναίκας που Γέννησε και Αιμορραγούσε για 7 Εβδομάδες

Η Alexandra Loredana για εβδομάδες μετά την γέννηση του παιδιού της, κάτι αισθανόταν και μύριζε στο σώμα της. Η νέα μαμά καλωσόρισε τον Dominic τον Ιανουάριο και παρόλο που ήξερε ότι θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο για να ανακάμψει, ανησυχούσε ότι κάτι συνέβαινε στο σώμα της, ωστόσο θεώρησε ότι ήταν τυπικό μέρος της εμπειρίας μετά τον τοκετό. Το πιο σύντομο ραντεβού που θα μπορούσε να κλείσει στον γυναικολόγο ήταν στις 7 Μαρτίου. Εν τω μεταξύ, μια μαία έριξε μια ματιά στα ράμματα της Loredana και την διαβεβαίωσε ότι όλα ήταν εντάξει. Δυστυχώς, έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Η Loredana, από την Αγγλία, έγινε μαμά για πρώτη φορά, ένιωθε μια «τρομερή μυρωδιά» εκτός από την πίεση, «ελαφρές κολπικές πληγές» και ένα γενικό άβολο αίσθημα τους πρώτους δύο μήνες από τη γέννα. Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να κλείσει ένα ραντεβού με γιατρό ή να πείσει τη μαία της να αντιμετωπίσει σοβαρά τις ανησυχίες της, οπότε παρέμεινε όπως και πολλές νέες μητέρες: ανήσυχη και αβέβαιη αν αυτό ήταν φυσιολογικό.

«Για επτά εβδομάδες άλλαζα τη σερβιέτα μου περισσότερες από 10 φορές την ημέρα, είτε είχα αιμορραγία είτε όχι, απλά ήθελα η σερβιέτα μου να απορροφήσει τη φρικτή μυρωδιά», ανέφερε στο BBC News.


Αλλά μετά από πολλές εβδομάδες χωρίς βελτίωση, η Loredana αποφάσισε ότι δεν άντεχε άλλο. «Χθες το βράδυ έκανα μπάνιο για πρώτη φορά και αισθάνθηκα αρκετό θάρρος να πλύνω με τα δάχτυλά μου μέσα στον κόλπο μου για να τον καθαρίσω», είπε στην BBC News. «Έμεινα άναυδη όταν έβγαλα ένα μεγάλο κομμάτι αποσυντιθέμενου υλικού από μέσα μου το οποίο μύριζε φρικτά και ήταν μουλιασμένο μέσα στο αίμα. Πώς συνέβη αυτό;»

Η Loredana πήγε αμέσως στην κλινική όπου γέννησε το μωρό της. Της είπαν ότι ερευνούν πώς οι επίδεσμοι θα μπορούσαν να έχουν παραμείνει μέσα της για επτά εβδομάδες. «Γνωρίζουμε το θέμα και ξεκινήσαμε μια έρευνα», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου Wexham Park Hospital στο BBC.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr