Γιατρός του ΠΑΓΝΗ: «Τη μάσκα που αρνείσαι να φορέσεις, εμείς παρακαλάμε να την έχουμε»
Www.true.gr

Γιατρός του ΠΑΓΝΗ: «Τη μάσκα που αρνείσαι να φορέσεις, εμείς παρακαλάμε να την έχουμε»

Συγκλονίζει η νέα ανάρτηση του ακτινολόγου Ευθύμη Φασουλάκη, που έχει μοιραστεί ουκ ολίγες φορές με τους διαδικτυακούς του φίλους τις εμπειρίες του από τη μάχη με τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει για μία ακόμα φορά η ανάρτηση του ακτινολόγου του ΠΑΓΝΗ, Ευθύμη Φασουλάκη με αφορμή τη χρήση μάσκας και τον κορωνοϊό.

Ο κ. Φασουλάκης μετά από μία δύσκολη βάρδια στο νοσοκομείο αναφοράς της Κρήτης για τον κορωνοϊό φωτογραφίζεται και αναρτά την εικόνα στο facebook, όπου είναι εμφανή τα σημάδια της μάσκας στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος, στην ανάρτησή του, γράφει την σπουδαιότητα της μάσκας λέγοντας, μεταξύ αλλων, πως η μάσκα που κάποιοι αρνούνται να φορέσουν «εμείς παρακαλάμε να έχουμε κάθε μέρα ώστε να δουλεύουμε με ασφάλεια».

Δείτε την ανάρτησή του


Σε μια προσπάθεια να κρατήσει ένα διαδικτυακό ημερολόγιο, σχετικά με τις εμπειρίες που αποκόμισε ως υγειονομικός πρώτης γραμμής από την μάχη κατά του κορωνοϊού, ο ακτινολόγος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, Ευθύμης Φασουλάκης, δεν ήταν και λίγες οι φορές που λύγισε απέναντι στον εφιάλτη του ιού.

Ο ίδιος έχει γίνει γνωστός μέσα από αναρτήσεις του στη σελίδα “Μένουμε Σπίτι”, όπου εκλιπαρούσε τους ακόλουθούς της να εφαρμόζουν και να υπακούν στους κανόνες, παραμένοντας καρτερικά στο σπίτι, μέχρι να έρθει η μέρα εκείνη που θα σημάνει την αρχή της επιστροφής στην κανονικότητα.


Δεν έχει διστάσει, δε, να μοιραστεί ουκ ολίγες φορές τις εμπειρίες του από τη μάχη με τον κορωνοϊό με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πηγή: cretapost

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr