Γιατρός αποκαλύπτει για την υπόθεση με τον ταξιτζή και τον ηθοποιό: «Όταν μπήκαμε μέσα στο ταξί, μύριζε απαίσια» – Πόσα έγραφε το ταξίμετρο;

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η υπόθεση του φερόμενου βιασμού του ταξιτζή από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά. Άνθρωπος από το ιατρικό επιτελείο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που ήταν παρών στα όσα εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο μίλησε στην κάμερα εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Όταν φτάσαμε εκεί, ο ένας άνδρας δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Πήγαινε μπρος-πίσω και δεν μας άφηνε να τον βάλουμε στο φορείο. Τότε ο ταξιτζής άρχισε να φωνάζει και να λέει “σώστε με, εγώ θέλω βοήθεια, όχι αυτός”», είπε ο Νεκτάριος Νίκος Κουδούνης, ειδικευόμενος γιατρός.

«Όταν μπήκαμε μέσα στο ταξί, για να δούμε τι υπάρχει, μύριζε απαίσια. Αυτό που είδα, ήταν ότι το ταξίμετρο έγραφε το ποσό των 17 ευρώ», ανέφερε και είπε ότι στη συνέχεια «ο ταξιτζής άλλαξε τακτική και έλεγε “δεν νιώθω τα πόδια μου, τα χέρια μου”».

«Ο οδηγός ταξί έλεγε “τι μου έκανες ρε αλήτη”. Αναλαμβάνω και ειδοποιώ τα παιδιά (εργαζόμενους στο νοσοκομείο), καθώς είδα τον ταξιτζή να είναι σε φάση να του επιτεθεί. Φοβήθηκα μην πάει να τον λιντσάρει».

«Η κατάσταση είχε ξεφύγει και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Ήρθε σε δέκα λεπτά, καθώς κατάλαβαν την κρισιμότητα της κατάστασης. Από τη στιγμή που ήρθε η Αστυνομία, φόρεσαν γάντια και προχώρησαν σε προσωπικό έλεγχο του συνοδηγού. Εκείνος δεν ήθελε να βγει έξω και τελικά, σιγά-σιγά τον έβγαλαν από το ασθενοφόρο. Ο οδηγός ταξί πάλι θέλησε να του επιτεθεί και χρησιμοποιούσε φράσεις όπως “θα σε σκοτώσω”», .

«Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έλεγχο στα πράγματα του συνοδηγού, και αυτά που βρήκε ο αστυνομικός, τα έβαλε σε σακουλάκι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη συνέχεια τον εν λόγω κύριο και εμείς αρχίσαμε να συνεφέρουμε τον οδηγό ταξί. Είχε πάνω από 120-130 παλμούς…».

«Από τα καρδιογράφημα που του κάναμε, δεν ανησυχήσαμε. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσαμε με κάποιον από τον κύκλο του. Εντελώς τυχαία, πήρε τηλέφωνο, στο κινητό του ταξιτζή, ένας φίλος προσωπικός και του είπαμε να έρθει στο νοσοκομείο. Πέρασε πολλή ώρα για να συνέλθει. Αλλά, όταν έγινε αυτό, δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο», είπε ο Κουδούνης.

thecaller