Γιατροί Αφαιρούν 22 Κιλά Λίπoς από τα Πόδια μιας Μητέρας και τα Μεταμορφώνουν σε Πόδια Μοντέλου!

Μία μητέρα που χτυπήθηκε από μία πάθηση που έκανε τα πόδια της να πρηστούν, αποκάλυψε πώς αυτό την έκανε να πάρει 70 κιλά πριν οι γιατροί τελικά την βοηθήσουν να επιστρέψει στο κανονικό.

Η Vicki Hull, 31, από το Southampton, παρατήρησε πως τα πόδια της μεγάλωναν από την ηλικία των 16 αλλά μόλις πέντε χρόνια μετά διαγνώστηκε με λιποίδημα – μία πάθηση που κάνει το λίπος να διανέμεται με παράξενο τρόπο κάτω από το δέρμα.

Ωστόσο, η Hull τελικά κατάφερε να βρει αρκετά χρήματα για να κάνει την επέμβαση που χρειαζόταν προκειμένου να αφαιρέσουν 22 λίτρα λίπους από τα πόδια της.

Έτρωγε συχνά γρήγορο φαγητό με πολλές θερμίδες και πάντα μισούσε το σώμα της αλλά χωρίς διαθέσιμη θεραπεία, τα πόδια της απλά συνέχιζαν να μεγαλώνουν.

Η τελευταία της επέμβαση, που έγινε πριν δύο μήνες, αφαίρεσε το επιπλέον δέρμα από τα πόδια της και η τελική επέμβαση αναμένεται να γίνει τον επόμενο χρόνο.

Εκείνη είπε: «Επιτέλους νιώθω χαρούμενη με το σώμα μου και είμαι ανακουφισμένη που η επέμβαση ήταν πετυχημένη.»

Τώρα, ελπίζει να βρει τα χρήματα που χρειάζεται για να κάνει και λιποαναρρόφηση στην κοιλιά της.

Πρόσθεσε: «Η μεταμόρφωσή μου δεν είναι ολοκληρωμένη μέχρι να γίνει και η κοιλιά μου αλλά και από τώρα νιώθω φανταστικά.»

Πηγή