«Γιατρέ είσαι η μόνη μου ελπίδα, όλοι λένε ότι είμαι στείρα»: Η βοήθεια που ζήτησε η Βουγιουκλάκη για να αποκτήσει παιδί

Η απόκτηση του μικρού Γιάννη ήταν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ένα θείο δώρο, καθώς το μωρό ήρθε στη ζωή μετά από πολλές προσπάθειες και κατόπιν ενός τάματος που είχε κάνει στην Παναγία της Τήνου.

Το 1968 ξεκίνησαν στη Μακρινίτσα τα γυρίσματα της ταινίας «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ». Κατά τη διάρκεια γυρίσματος σκηνής στην πλατεία του χωριού, η Αλίκη Βουγιουκλάκη λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βόλο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι η ηθοποιός διένυε τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης.Τον Ιούνιο του 1969 ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε και έκανε την Εθνική μας σταρ να ξεχάσει μονομιάς τις δυσκολίες.

Σήμερα, ο γιατρός που τη βοήθησε να κάνει το όνειρό της για τη μητρότητα πραγματικότητα έδωσε συνέντευξη στην Espresso και αποκάλυψε τα λόγια που του είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν έφτασε στο ιατρείο του για να τη βοηθήσει να μείνει έγκυος. «Αν δεν ήμουν εγώ, η Αλίκη δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος», αποκάλυψε ο γιατρός Νικόλαος Παπανικολάου. «Ήρθε και μου είπε με βουρκωμένα μάτια: «Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα για να μείνω έγκυος. Δεν αντέχω άλλο. Έχω γίνει ρεζίλι, γιατί οι εφημερίδες γράφουν ότι είμαι στείρα». Της έκανα λοιπόν μια μικρή επέμβαση και η Αλίκη έμεινε έγκυος. Τότε έγινε χαλασμός Κυρίου σε όλα τα ΜΜΕ της εποχής», λέει ο ίδιος.

Πηγή : thecaller.gr