Γιάννης Τούντας: «Να μην έχουν πρόσβαση στους δημόσιους χώρους οι ανεμβολίαστοι»
Www.true.gr

Γιάννης Τούντας: «Να μην έχουν πρόσβαση στους δημόσιους χώρους οι ανεμβολίαστοι»

Γιάννης Τούντας: Έθεσε το ζήτημα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Γιάννης Τούντας: Στην περαιτέρω κλιμάκωση της πανδημίας, ανάφερθηκε ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής. Μίλησε για την ανάγκη επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, αφού όπως είπε έχει ήδη καθυστερήσει. Ο εμβολιασμός, αφορά όπως είπε τους υγεινομικούς και τους εργαζόμενους στις ανάλογες μονάδες, αλλά και κάθε κατηγορία εργαζομένων οι οποίοι έρχονται σε επαφή με πολλά και διαφορετικά άτομα σε καθημερινή βάση. όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η κλιμάκωση και η έξαρση της πανδημίας θα παρατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

O ομότιμος καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής μίλησε για την ανάγκη κατάρτισης στοχευμένων προγραμμάτων αγωγής Υγείας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να πειστούν οι ανεμβολίαστοι.


Επίσης αναφέρθηκε στους περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους.

«Θα πρέπει να αυξηθούν οι περιορισμοί στους μη εμβολιασμένους. Δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δημόσιους χώρους εκεί που βρισκόμαστε οι υπόλοιποι και να μας θέτουνε σε κίνδυνο»


Αναφορικά δε, με τον προβληματισμό των γονέων για τον εμβολιασμό των παιδιών ενόψει και της έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία των Σεπτέμβριο, ο ίδιος υπογράμμισε ότι το ηλικιακό όριο πρέπει να οριστεί στα πέντε έτη και άνω.

Γιάννης Τούντας: «Να μην έχουν πρόσβαση στους δημόσιους χώρους οι ανεμβολίαστοι»

Οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Γιάννη Τούντα

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr