Γιάννης Καλλιάνος : Λύγισε στον αέρα για τους γονείς του που νοσούν με κoρovoϊό
Www.true.gr

Γιάννης Καλλιάνος : Λύγισε στον αέρα για τους γονείς του που νοσούν με κoρovoϊό

Λύγισε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος όταν στην σύνδεση για τον καιρό στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ρωτήθηκε για την πορεία της υγείας των γονιών του οι οποίοι νοσούν με κορονοϊό.

«Γιάννη πως είναι οι γονείς σου;», τον ρώτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον ίδιο να απαντά ότι είναι στο νοσοκομείο και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του αλλά και να μην μπορεί να μιλήσει από την συγκίνηση. Η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις για να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα. Όπως είπε όταν επανήλθε η σύνδεση και οι δυο ελπίζει ότι θα πάνε καλά και οι δυο αλλά τόνισε ότι:


«Πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις ότι δεν υπάρχει πανδημία και ο κορονοϊός δεν χτυπάει κανέναν. Και οι δυο γονείς μου ήταν εμβολιασμένοι. Η μητέρα μου με τις δυο δόσεις και ο πατέρας μου με τις τρεις. Και ο πατέρας μου πηγαίνει καλύτερα γιατί έχει κάνει και τις τρεις δόσεις. Η μητέρα μου μετά την δέκατη μέρα παρουσίασε πνευμονία και τώρα την έχουμε με οξυγόνο. Παρότι έχει ισχυρή πνευμονία πάει καλά. Έχω φτάσει στα όριά μου. Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Ο αδερφός μου είναι μακριά στην Κύπρο και τα περνάω όλα μόνος μου. Δεν κλαίω εύκολα και ζητάω συγνώμη. Δεν μου είναι εύκολο όλο αυτό. Ο ένας είναι στον Ευαγγελισμό και ο άλλος στο Γεννηματά και περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Σε κανέναν άνθρωπο να μην τύχει αυτό που μου έτυχε εμένα. Έπεσε ο πατέρας μου και δεν μπορούσα να ανέβω στο σπίτι!»

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr