Γιάννης Μπέζος: «Αυτό ήταν το μεγάλος λάθος της Αλίκης Βουγιουκλάκη»
Www.true.gr

Γιάννης Μπέζος: «Αυτό ήταν το μεγάλος λάθος της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Ο Γιάννης Μπέζος, καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» χθες βράδυ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ανακαλύπτοντας πόσο ενδιαφέρων άνθρωπος υπήρξε στο παρασκήνιο η αξέχαστη Ελληνίδα σταρ.

«Δούλεψα τρεις φορές μαζί της. Δύο φορές στα ξεκινήματά μου και μία φορά σαν πρωταγωνιστής τη χρονιά που κάναμε και τους ‘’Απαράδεκτους’’ συγκεκριμένα» περιέγραψε ο γνωστός πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης. «Η Αλίκη είχε πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο πιο πολύ απ’ ότι είχε στο προσκήνιο. Δηλαδή, ήταν ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, πολύ γενναιόδωρη, πολύ large και ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός. Μπορούσε να το διακρίνει κανείς στις πρόβες.Θα πει κάποιος “τι με ενδιαφέρουν οι πρόβες;”. Ναι, και θα έχει δίκιο» συνέχισε.


«Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την πολυάντεχε, χάιδευε το κοινό με την έννοια ότι αυτό θέλει το κοινό και προς τα εκεί πάω. Το είχαμε κουβεντιάσει και πάρα πολλές φορές, νομίζω ότι δεν έκανε σωστά πάνω σε αυτό.

Ήταν ένα πρόσωπο με μια τεράστια λάμψη, “τρύπαγε” το πανί. Άπειρα προσόντα, οργανωτικά, πάρα πολύ καλή εργοδότης, πολύ καλή φίλη… Εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Όταν χάθηκε τόσο πρόωρα, σοκαρίστηκα πολύ» κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr