Γιάννα Νταρίλη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια: Πιο κούκλα από ποτέ
Www.true.gr

Γιάννα Νταρίλη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια: Πιο κούκλα από ποτέ

Η Γιάννα Νταρίλη, το κορίτσι που είχε τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό της χώρας τη δεκαετία του ’90 με την παρουσία της στον Πρωινό Καφέ ήρθε και πάλι στην Ελλάδα.

Η Γιάννα Νταρίλη, η γυμνάστρια από την Αμερική, που είχαν λατρέψει τα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι τηλεθεατές εγκατέλειψε ξαφνικά τη χώρα μας και βρέθηκε στην Αμερική, τόπο καταγωγής της, γιατί όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, τής έλειπαν οι γονείς της.

Στην Αμερική η Γιάννα Νταρίλη άρχισε να δουλεύει στο ελληνόφωνο κανάλι New Greek TV, το οποίο προβάλλει την Ελλάδα. Ρεπορτάζ που αφορούν τον πολιτισμό, την θρησκεία, την οικογένεια, τα φαγητά αλλά και αποστολές στη χώρα μας αναδεικνύουν τις ομορφιές της Ελλάδας.

Το τελευταίο διάστημα η ξανθιά ελληνοαμερικάνα είναι πλέον πρόεδρος του τηλεοπτικού καναλιού.

Σε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Γιάννα Νταρίλη βρέθηκε, μετά από πέντε χρόνια, και πάλι στη χώρα μας. Η Γιάννα σε σπάνια δημόσια εμφάνισή της βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε την παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε την πανέμορφη Γιάννα Νταρίλη, η οποία όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο όμορφη! Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Το 2009 η Γιάννα Νταρίλη φωτογραφίζεται με τον Αλέξανδρο Παρθένη και τον Νίκο

Την ίδια χρονιά σε πάρτι παρέα με την Ναταλία


Το 2013 η Γιάννα επιστρέφει στην Ελλάδα από την Αμερική

Το 2014 η Γιάννα Νταρίλη έρχεται και πάλι στην Ελλάδα και επιλέγει να παρακολουθήσει παράσταση στο Ηρώδειο

Μετά από πέντε χρόνια η Γιάννα Νταρίλη έρχεται και πάλι στην Ελλάδα

Η κούκλα πρώην γυμνάστρια του Πρωινού Καφέ βρίσκεται μόνιμα στην Αμερική, την ιδιαίτερη πατρίδα της και είναι η πρόεδρος στο New Greek TV, του ελληνόφωνου καναλιού της Αμερικής.


Η Γιάννα Νταρίλη το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε την παράσταση «Το δικό μας σινεμά»

Με το που έκανε την εμφάνισή της άστραψαν τα φωτογραφικά φλας

Η Γιάννα Νταρίλη φωτογραφήθηκε με τους νιόπαντρους, Στράτο και Σοφία Μαριόλα, οι οποίοι παρακολούθησαν και εκείνοι την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θεάτρο Άλσος

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr