Γιαγιά μπέρδεψε τις κάλτσες με τα ερωτικά βοηθήματα του εγγονού της. Όταν τα «φόρεσε», Δεν ήθελε να τα βγάλει

 Ένας 21χρονος νεαρός από την Ιαπωνία μοιράστηκε την πιο ξεκαρδιστική και αμήχανη ιστορία της γιαγιάς του, η οποία πέρασε δύο ροζ σeξουαλικά παιχνίδια για κάλτσες. Από τότε που μοιράστηκε τη ανάρτησή του σχετικά με την κατάσταση στο Twitter, έχει πάρει χιλιάδες like και έχει μοιραστεί χιλιάδες φορές και προκάλεσε κάποιες εξίσου περίεργα και αστεία σχόλια.

Ο χρήστης του Twitter @analKABAO μοιράστηκε το πρώτο tweet σχετικά με το περιστατικό στις 5 Ιουλίου με φωτογραφίες καθώς και ένα βίντεο όπου γελάει με τη μπερδεμένη γιαγιά του.

Είχε πει στον εγγονό της ότι θα δανειζόταν τις κάλτσες του, αλλά δεν ήξερε τι είχε πάρει. Όταν ο εγγονός συνειδητοποίησε ότι είχε πάρει τα ακατάλληλα παιχνίδια του, τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο με τη γιαγιά του.

Εκείνη τα είχε ήδη φορέσει στα πόδια της. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται σχεδόν σαν να είναι πραγματικές κάλτσες αλλά δεν ταιριάζουν αρκετά στα πόδια της. Αυτά τα παιχνίδια προσομοιάζουν τεχνητό κόλπο ή πρωκτικό άνοιγμα από πυρίτιο και ως εκ τούτου μπορούν να τεντωθεί.

Το πιο πιθανό είναι ότι η γιαγιά είχε μπερδέψει το παιχνίδι με ένα ζευγάρι πλεκτές κάλτσες – στην πραγματικότητα μοιάζει με κάλτσες. Δεδομένου ότι ήταν ευλύγιστες, δεν είναι καθόλου περίεργο που κατόρθωσε να βάλει τα πόδια της μέσα στα παιχνίδια, αν και πρέπει να ήταν αρκετά δύσκολο να τις φορέσει.

Στο πρώτο του tweet σχετικά για την αμήχανη κατάσταση, τόνισε πως η γιαγιά του, η οποία προφανώς αγνοούσε τι είδους «κάλτσες»
ήταν πραγματικά, του είπε ότι είχε δανειστεί ένα ζευγάρι κάλτσες από το δωμάτιό του.

Ο άνδρας δεν ενοχλήθηκε αρχικά αλλά ήταν σοκαρισμένος όταν τα ροζ σeξουαλικά του παιχνίδια ήταν στα πόδια της γιαγιάς του. Τράβηξε ένα βίντεο όπου ο ίδιος μπαίνει μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο, ενώ η γιαγιά του ήταν καθισμένη σε ένα κρεβάτι φορώντας ιτζάμες και τις ροζ «κάλτσες».

Μοιράστηκε δύο φωτογραφίες που έδειχναν τη γιαγιά του φορώντας τα ροζ «παιχνίδια». Ήξερε ότι έπρεπε να της πει την αλήθεια, ώστε να τα βγάλει.

Ωστόσο, οι «κάλτσες» ήταν αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν. Ο ίδιος την βοήθησε να τις βγάλει, κάνοντας όλη την κατάσταση να φαίνεται σαν μια σκηνή από μια ταινία κωμωδίας.

Το βίντεο δείχνει ότι προσπαθεί να τραβήξει με δύναμη το παιχνίδι από τα πόδια της. Αφού προσπάθησε για αρκετά δευτερόλεπτα, τελικά βγήκε. Σε όλο το βίντεο των 20 δευτερολέπτων, ακούγεται ο νεαρός να γελάει με όλη την κατάσταση.

Επίσης, έγραψε πως ποτέ δεν φανταζόταν να τραβάει τα «παιχνίδια» του από τα πόδια της γιαγιάς του ως λεζάντα για το βίντεο που μοιράστηκε, σύμφωνα με την Daily Mail. Ενώ τα σeξουαλικά παιχνίδια βγήκαν από τα πόδια της γιαγιάς χωρίς καμία ζημιά, ο νεαρός είπε ότι δεν θα τα χρησιμοποιούσε ξανά.

He also added that the ‘socks’ were ‘still warm’. Since being shared the post has been liked 200,000 times, shared over 79,000 times and commented on by 400 people.

Πρόσθεσε επίσης ότι οι «κάλτσες» ήταν «ακόμα ζεστές». Από τη στιγμή που μοιράστηκε η δημοσίευση, δέχτηκε 200.000 φορές like, μοιράστηκε πάνω από 79.000 φορές και σχολιάστηκε από 400 άτομα.