Γιαγιά 101 ετών μπέρδεψε την Μέρκελ με την σύζυγο του Μακρόν. «Είμαι η καγκελάριος της Γερμανίας» της είπε η Μέρκελ. Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια γυναίκα ηλικίας 100 ετών μπέρδεψε την Άνγκελα Μέρκελ με την Μπριζίτ Μακρόν και το βίντεο της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η ηλικιωμένη Γαλλίδα περίμενε υπομονετικά στην καταιγίδα, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου πολέμου και αφού χαιρέτησε τον πρόεδρο της Γαλλίας,Εμανουέλ Μακρόν, στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή της στη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Κρατώντας το χέρι της Μέρκελ ρώτησε: «Είσαστε η κυρία Μακρόν;»
Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, η Μέρκελ φάνηκε να αιφνιδιάζεται, προτού χαμογελάσει γρήγορα και απαντήσει στα γερμανικά: «Είμαι η Γερμανίδα καγκελάριος», το οποίο μεταφράστηκε στη γυναίκα.

Όταν η γυναίκα ρώτησε για δεύτερη φορά τη Μέρκελ αν ήταν η κ. Μακρόν, η Μέρκελ έσκυψε και είπε στο αυτί της στα γαλλικά: «Je suis chancelière allemand», ενώ ο Μακρόν κοίταζε με αμηχανία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν φάνηκε πάντως να αντιλαμβάνεται ποια ακριβώς χαιρετούσε και ενθουσιασμένη είπε:
«Κύριε Μακρόν! Δεν είναι δυνατό. Μια μικρή γριά, όπως εγώ, να έχω χειραψία με τον πρόεδρο της Γαλλίας. Είναι φανταστικό. Φανταστικό», είπε. «Τώρα μην με κάνετε να κλάψω».

Αφού πληροφορήθηκε ότι η γυναίκα θα γιορτάσει τα 101α γενέθλιά της τη Δευτέρα, ο Μακρόν επέμεινε η γυναίκα να βγάλει μια φωτογραφία ανάμεσα σε εκείνον και τη Μέρκελ. Στη συνέχεια, την φίλησε.

«Είναι φανταστικό. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ εκατομμύρια φορές. Θα είμαι εδώ πάλι του χρόνου», είπε η γυναίκα.
«Κι εμείς … σας ευχαριστούμε για την ενέργειά σας. Χρόνια πολλά, κυρία» είπε ο Γάλλος πρόεδρος.

Δείτε το βίντεο:

mixanitouxronou