Για πρώτη φορά. Η δικογραφία της Λαγούδη. Η Ρωσική Μαφία τα 100 χιλιάρικα και ο Ιβάν

Είναι μια υπόθεση που απασχολεί πολύ την κοινή γνώμη. Κι αυτό διότι η γραμμή μεταξύ της αυτοκτονίας και ενός εγκλήματος πάθους είναι πολύ λεπτή. Και πάνω σε αυτη την λεπτή γραμμή, καλείται ο Εισαγγελέας Αγρινίου να πατήσει…να ισορροπήσει… και να στηριχτεί σε αποδείξεις και όχι απλά ενδείξεις και να βγάλει συμπεράσματα.

Η Ειρήνη δολοφονήθηκε ή αυτοκτόνησε; Το μπλόγκ μου φέρνει σήμερα αποσπάσματα της δικογραφίας της άτυχης μητέρας. Σε αυτά αναφέρονται πολύ συγκεκριμένα στοιχεία για εμπλοκή μελών της Ρωσικής Μαφίας στην Ελλάδα αλλά και για συναλλαγές που είχε κάποιος άνθρωπος, πολύ κοντά στην νεκρή- τόσο με την 44χρονη, αλλά και με μέλη της παράνομης οργάνωσης.

Στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο ντετέκτιβ Κώστας Σπύρου αναφέρει πως μετά την ανάληψη της υπόθεσης απο τον αδερφό της Ειρήνης δέχτηκε στο κινητό τηλέφωνο του απειλητικά μηνύματα απο κάποιον Ιβάν, ο οποίος του έγραφε ότι τον παρακολουθεί, του προτείνει να σταματήσει την έρευνα για την Λαγούδη και πως αν δεν το πράξει θα τον σκοτώσει.

Μάλιστα γίνεται αναφορά και σε συναλλαγή που είχε η νεκρή με κοντινό πρόσωπό της ύψους 100.000 ευρώ-τα οποία χαρακτηρίζονται στην μηνυτήρια αναφορά ώς «μαύρα λεφτα”- χρήματα τα οποία προφανώς αποτέλεσαν την αιτία για την δολοφονία της Ειρήνης.

Σας τα έγραφα χθές τα γράφω και σήμερα. Ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι ένας πολύ καθοριστικός μήνας για την υπόθεση.

Είναι αυτοκτονία ή δολοφονία; Θα βγεί… όπου νάναι…

Πηγη nassosblog.gr