Για Πρώτη φορά. Δείτε Πως είναι η στιγμή της Αλλαγής Φύλλου μέσα στο Χειρουργείο. Ενα Βίντεο που θα σας Συγκλονίσει… ΑΝ Αντέξετε

Πως είναι πραγματικά η αλλαγή φύλλου

Τα γένη ,σε φυσιολογικές συνθήκες, διανέμονται με τη γέννηση του ανθρώπου αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν σε λάθος σώμα, και έτσι προκύπτει η αλλαγή φύλλου. Η επέμβαση αλλαγής φύλλου είναι μια πραγματικά κουραστική διαδικασία. Πριν από οτιδήποτε άλλο, αυτός που ενδιαφέρεται για την αλλαγή, πρέπει να καθορίσει το φύλλο του/της. Μετά προβαίνουν σε κοινωνική μετάβαση, λήψη ορμονών και τέλος υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση.
Ωστόσο, δεν είναι πολλοί οι τρανσέξουαλ που επιλέγουν την χειρουργική επέμβαση. Αρχικά, είναι πολύ ακριβή. Η αλλαγή φύλλου από θηλυκό σε αρσενικό κοστίζει έως 100.000 $. Είναι πιο ακριβή και με λιγότερα ποσοστά επιτυχίας από ότι η μετάβαση από αρσενικό σε θηλυκό, επειδή είναι δύσκολο να «δημιουργηθεί» ένα λειτουργικό ανδρικό όργανο. Αλλά τι συμβαίνει και με τον έμμηνο κύκλο τους? Πως ουρούν? Λοιπόν, αυτές οι ερωτήσεις θα απαντηθούν παρακάτω.
Αναρωτιέστε ποτέ πως γίνεται η αλλαγή φύλλου από θηλυκό σε αρσενικό;

Η μέση ηλικία αλλαγής φύλλου είναι τα 29. Γιατί τόσο αργά; Η διαδικασία αλλαγής φύλλου παίρνει χρόνια. Η ψυχοθεραπεία και η διάγνωση διαταραχής φύλλου ή η δυσφορία φύλλου χρειάζεται για την θεραπεία ορμονών.
Οι περισσότεροι άνδρες τρανσέξουαλ υποβάλλονται σε επέμβαση του πάνω μέρος του σώματος αρχικά.

Στη μετάβαση από το θηλυκό στο αρσενικό, δίνεται τεστοστερόνη για να βοηθηθεί το σώμα να αποκτήσει δευτερεύουσα ανδρικά χαρακτηριστικά όπως τρίχες στο πρόσωπο και στον σώμα. Επίσης βοηθάει στο να γίνει η φωνή πιο βαθιά , ανεβασμένη σεξουαλική επιθυμία, αλλαγή στη δομή του σώματος με αλλαγή των κυττάρων λίπους , μεγέθυνση της κλειτορίδας, αυξημένη ενέργεια και διακοπή του έμμηνου κύκλου. Οπότε αυτό απαντά στην ερώτηση τι γίνεται με τους πόνους κάθε μήνα.
Σε κάποιες περιπτώσεις η επέμβαση γίνεται λίγο μετά την ορμονοθεραπεία για να βοηθήσει να γίνει πιο εύκολη η μετάβαση και η αλλαγή που προκαλούν οι ορμόνες.
Η επέμβαση του πάνω μέρους του σώματος περιλαμβάνει ολική μαστεκτομή και αναδιάταξη στο θώρακα και τις ρώγες.

Εν τω μεταξύ, η επέμβαση στο κάτω μέρος του σώματος περιλαμβάνει αλλαγή στα γεννητικά όργανα και για να μοιάζουν με το επιθυμητό φύλλο. Υπάρχει και μια προκαταρκτική επέμβαση που περιλαμβάνει αφαίρεση της μήτρας και των ωοθηκών.
Αργότερα υποβάλλονται σε φαλλοπλαστική επέμβαση για να προστεθούν στυτικά πρόσθετα.
Δείτε αυτή τη μετάβαση από θηλυκό σε αρσενικό:

Ωστόσο η επέμβαση έχει και μεγάλο ρίσκο. Δεν υπάρχει γυρισμός μετά την πρώτη επέμβαση και τους πόνους που προκαλούνται. Υπάρχει επίσης κίνδυνος μόλυνσης, αιμορραγίας η συμπληρωματικές επεμβάσεις για τυχόν προβλήματα.
Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί, ότι αν γίνει η επέμβαση δεν μπορεί να ξανά επιστρέψει κανείς στο αρχικό φύλλο για αυτό πρέπει να είναι κάποιος κατασταλαγμένος για μια τέτοια απόφαση και για το αποτέλεσμα. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δυσκολεύτηκαν και κοινωνικά και συναισθηματικά μετά την επέμβαση αλλαγής φύλλου και περιπτώσεις που δεν είχαν τον κατάλληλο σωματότυπο για το νέο φύλλο που επέλεξαν.
Δεν υπάρχουν αναφορές για ανθρώπους που πεθάνανε κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας επέμβασης αλλά υπάρχουν πάντα περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έμειναν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Η αλλαγή από θηλυκό σε αρσενικό έχει περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έμειναν ευχαριστημένοι και που η πρόσθεση μορίου προκαλούσε αισθητική δυσμορφία.
Αυτό είναι ένα πραγματικό βίντεο αλλαγής φύλλου από θηλυκός αρσενικό

Credit: elitereaders.com